2777
2789

راستش من یه هفتس دارم ورزش سنگین شکم و پهلو و پا کار میکنم به مدت ۲ ساعت

امروز روزه اول پریودیم بود طبق روال روزای قبل شروع کردم سنگین تمرین کردن  و الان از پهلو وکم و پا درد دهنم صاف شده حالا این زیاد مهم نیس تحمل میکنم دردشو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فقط میخوام بدونم عیبی نداره ادامه بدم یعنی مشکل جدی برای بدنم به وجود نمیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سابقه ورزشی ندارید نمیتونین ورزش سنگین کنین

مربی داری؟؟؟ کارشو بلده؟!

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

ماه پیشم بخاطر اینکه سنگین ورزش کردم یه هفته ده روز پریودیم افتاد جلو ولی قطعش کردم ادامه ندادم اما ...

چالش نباید ۷۵ روز باشه

باید یک عکر و مداوم باشه

به چه قیمتی ورزش میکنین؟؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

تا سابقه ورزشی ندارید نمیتونین ورزش سنگین کنین مربی داری؟؟؟ کارشو بلده؟!

نه خودم با توجه به تمرینایی که قبلا انجام میدادم 

قبلا هم ورزش میکردم ولی موقع های پریودی میزاشتمش کنار بعدم کلا فراموش میشد

عزیز موقع پریودی ورزش سبک انجام بده مثل یوگا، پیاده روی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

نه خودم با توجه به تمرینایی که قبلا انجام میدادم  قبلا هم ورزش میکردم ولی موقع های پریودی میزا ...

مربی نداری؟؟؟؟؟ بزودی کل بدنت نابود میشه

سنگین اونم بی مربی؟؟؟ 

اخه خیلیا انجامش دادن و روال زندگیشون عوض شده  منم میخواستم یه تغییراتی تو روند زندگیم انجام ب ...

گول تبلیغات نخور

برو باشگاه و ریر نظر یک مربی تا آخر عمرت ورزش کن

نه خودم با توجه به تمرینایی که قبلا انجام میدادم  قبلا هم ورزش میکردم ولی موقع های پریودی میزا ...

دقیقا مثل من 

با گروه و یا برنامه خاصی جلو میری؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دو سه هفته فقط نرمش انجام بده و فیت نس و بدنسازی کار نکن قبلشم حسابی بدو حدودا نیم ساعت حس میکنی بدن ...

چه نرمش هایی مثلا دراز نشستو اینا انجام ندم؟من چند نوع اسکات میزنم و ورزشای شکم مقاوتی اینا بده یعنی؟

عزیز موقع پریودی ورزش سبک انجام بده مثل یوگا، پیاده روی

اها ممنون چشم اخه مربی باشگاهمون میگفت ورزشای شکمی اتفاقا تو زمان پریودی انجام بدی بهتره و دردو خون ریزیو کمتر میکنه و باعث میشه آلودگی های بدن سریع تر دفع بشه 

نمیدونم والا