2777
2789
عنوان

سلام وقت همگی بخیریهو یه مهمان ناخوانده زنگ بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 27 پست
بهش پیام میدم میگم شرمنده پشت تلفن روم نشد بگم من شرایط پذیرایی از شمارو ندارم انشاءالله دفعات بعدی& ...

پشت گوشی بامکث گفتم خوش اومدید ولی اصلا بش پیام وزنگ نمیزنم ک کجان شایدنیان

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

اومدن ب خانمه بگو لکه بینی دارم وقت دکتر گرفتم باید برم دکتر ناراحت و استرسی باش برگشتین بگو دکتر گفته استراحت مطلق 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتی بهشون

خوش اومدید ولی ماه رمضانه ولی ۱۳ بدرمیشه شبای قدر هروقت اومدید قدمتون روچشم قبلش خبربده😭

پشت گوشی بامکث گفتم خوش اومدید ولی اصلا بش پیام وزنگ نمیزنم ک کجان شایدنیان

من یکبار دوستم زنگ زد فردا کجایی منم گفتم خونه گفت پس آش رشته درست کن با خواهرمو دخترم فردا نهار میایم خونتون 

گفتم باشههههه

من اصلا شرایط پذیرایی رو نداشتم ...‌

بهش پیام دادم گفتم شرمنده پشت تلفن روم نشد من فردا اصلا شرایط شو ندارم انشاءالله ی روز خودم دعوتتون میکنم 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
اومدن ب خانمه بگو لکه بینی دارم وقت دکتر گرفتم باید برم دکتر ناراحت و استرسی باش برگشتین بگو دکتر گف ...

اره پشت گوشی گفتم اتفاقا اصلاهم حوصله صبونه ناهارشام ندارم بخدا پارسال هم همین بلا اومد ب سرمون ودعوا کردن ک زنگ نزدید بگید کجاییم شمامارونمیخواید بلایی شدبرام دوتاازخاله های خود خانمه ک کلا راهشون نمیدن باهاش قهرن هروقت هم اسمشون میارن اونا دست همه خبرمیدن ک نیستیم خیلی فامیل دارن ولی چسبیدن ب ماو مادرشوهر سادم

بخداانقدناراحتم حالا اگه موجودی زیادبود اره ولی این ماه همه پولامون خرج تعمیرلباسشویی وماشین واینا شد😪

من یکبار دوستم زنگ زد فردا کجایی منم گفتم خونه گفت پس آش رشته درست کن با خواهرمو دخترم فردا نهار میا ...

این اره ولی این احمقا هزار کیلومتر تاما فاصله دارن 

من بی تعارف میگم دوست داشتم درخدمت باشم ولیی متاسفانه شرایط میزبانی ندارم ،ان شالله فرصت های اینده&n ...

ی وعده غذامیپزم براشون همین کارمیکنم خداروشکر شوهرم هم دوروز خونست بقیش سرکاره موظفن برن خونه مادرشوهرم اصلاشاید بزنگم بگم چهارشنبه دکتردارم برید خونه مادرجون هروقت اومدیم بیاید فرداناهار 😅

ی وعده غذامیپزم براشون همین کارمیکنم خداروشکر شوهرم هم دوروز خونست بقیش سرکاره موظفن برن خونه مادرشو ...

اره خلاصه تعارف نکن اصلا ، مهمون حبیب هداست من خیلی دوست دارم مهمون بیاد خونم ولی اگه بارها شده شرایطم مهیا نبوده بهم گفتن گفتم الان امادگیشو ندارم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اره خلاصه تعارف نکن اصلا ، مهمون حبیب هداست من خیلی دوست دارم مهمون بیاد خونم ولی اگه بارها شده شرای ...

ازاین زورم میادبهم میگه فلانی خیلی اصرار کردن بیایم خب برید خونه همون فلانی تلپ بشید نیا خونم 

ازاین زورم میادبهم میگه فلانی خیلی اصرار کردن بیایم خب برید خونه همون فلانی تلپ بشید نیا خونم 

حالا امار بگیری میبینی فلانی اصلا روحش خبر نداره اینا اومدن اینجا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم