2777
2789
عنوان

شوهرم بلاکم کرده

209 بازدید | 12 پست

یه بیست روز هست من و از خونه بیرون کرده من خونه مامانمم کلا تو تماس بلاکم کرده و گفته به خانوادم می خوام طلاقش بدم به خانواده خودشم همین و گفته از این آدما هست که خیلی ادا هم در میاره من چند بار تو واتساپ پیامش دادم اون یا جواب نداد یا هم گفت برو فکر زندگی خودت باش  بهش گفتم اگر واقعا من و نمی خوای تو واتساپم بلاکم کن که مزاحمت نشم همون لحظه بلاک کرد ولی فرداش تو واتساپ از بلاک درآورد به نظرتون واقعا من و دیگه دوست نداره؟  ۱۰ ساله زندگی مشترک داشتیم بچه هم نداریم

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از نظرات تاپیکم و گذارش بزنید پاک بشه ممنون میشم

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 
دعوا سر چی بوده 

سر چیزای الکی چرا این و نذاشتی سرجاش چرا ظرف تو سینک مونده الان و این حرفا

یک مدت بی خیالش بشو، خودش با احترام، ازت معذرت خواهی میکنه 

یعنی میگی تنوز علاقه داره بهم چون از بلاک در آورد نمیدونم حسش چیه قبلشم یه بار تو واتساپ بلاک کرد دوباره درآورد

ببین این کسی تو زندگیشع.یکی که سفت و سخت پیگیره باهاش ازدواج کنه.البته اگر تو کاری کرده باشی و ازون ...

دعوامون همیشگی بوده مشروب می خوره دائم

اسی حقیقت تلخه ولی وقتی کسی میگه نمیخوامت هرجا باشی باید رها کنی.الانم اگر تکلیفت روشن نکرد مهریه و ...

حق و حقوقم و که میگیرم اون می خواد جدابشه پس باید حقم و بده هزارتومنم نمیذارم تو جیبش بمونه