امشب داشتم سفره میچیدم که شام بخوریم ، بعد شوهرم یهو برداشت گفت چرا رو مبل اینجوری میشینی پشتیش چروک شده گفتم خب چکار کنم ، همیشه دخترمو دعوا میکنه که دست نزن کثیف میشن مدام تمیز میکنه مال جهیزیس ۷ سال پیش ، بارها دعوامون شده سر همین مبل که چرا روش میشینم و اینا ، من دیگه خییلی ناراحت شدم گفتم چطور لیوان لیوان چای و نوشابه رو فرش میریزی میگم فدای سرت اشکال نداره خودتم عین خیالت نیست یه فرش نخریدی یه مبل گرفتی مدام میزنی تو سرمون ، حالا دخترمون کثیف کنه با یه دستمال پاک میشه اشکال نداره رنگش هم قهوه ای سوخته هست ، یهو گفت شام نمیخورم رفت قهر خوابید باز دوباره رفتم گفتم بیا شام بخوریم گفت خودت بخور ، یعنی اشکمو بخاطر یه مبل در آورد آخه ارزش داره ، همیشه دعوا میکنه بخاطر مبل کاش پام میشکست و نمیشستم ، خدایی برای بار هزارم به این دلیل دعوام کرد حق دارم ناراحت شم سر یه چیز بی ارزش اندازه مبل هم ارزش نداشتم یعنی؟ میگه یاد ندادن چطور رفتار کنی😔
خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبل سرشو بخوره رو بهش نده بدم میاداز مرد خاله زنک.ازفردا برو رومبل قشنگ درازشو خوراکی هم بخور تااز رو بره
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.