2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم😔😔

538 بازدید | 43 پست

امشب داشتم سفره میچیدم که شام بخوریم ، بعد شوهرم یهو برداشت گفت چرا رو مبل اینجوری می‌شینی پشتیش چروک شده گفتم خب چکار کنم ، همیشه دخترمو دعوا می‌کنه که دست نزن کثیف میشن مدام تمیز می‌کنه مال جهیزیس ۷ سال پیش ، بارها دعوامون شده سر همین مبل که چرا روش می‌شینم و اینا ، من دیگه خییلی ناراحت شدم گفتم چطور لیوان لیوان چای و نوشابه رو فرش میریزی میگم فدای سرت اشکال نداره خودتم عین خیالت نیست یه فرش نخریدی یه مبل گرفتی مدام میزنی تو سرمون ، حالا دخترمون کثیف کنه با یه دستمال پاک میشه اشکال نداره رنگش هم قهوه ای سوخته هست ، یهو گفت شام نمی‌خورم رفت قهر خوابید باز دوباره رفتم گفتم بیا شام بخوریم گفت خودت بخور ، یعنی اشکمو بخاطر یه مبل در آورد آخه ارزش داره ، همیشه دعوا می‌کنه بخاطر مبل کاش پام می‌شکست و نمیشستم ، خدایی برای بار هزارم به این دلیل دعوام کرد حق دارم ناراحت شم سر یه چیز بی ارزش اندازه مبل هم ارزش نداشتم یعنی؟ میگه یاد ندادن چطور رفتار کنی😔

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا از اون مبل استفاده نکنید 

آره اولین بار بود تو سال جدید نشستم 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

دعوا سر نشستن روی مبل؟ 🤦🏻‍♀️

خب شما که اخلاقشو میدونی از مبل استفاده نکن.. بزار همینجوری نو بمونه اصلا قابش کنه بزنه به دیوار😵‍💫

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

شوهرت چقدر منم😂😂😂

البته ما مبل هامون رنگش روشنه 

هی به بابام میگم رو اونی که راحتی هست و کاور داره بشین 

رو این یکیا نه 

یعنی مدام میگم

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

مبل سرشو بخوره رو بهش نده بدم میاداز مرد خاله زنک.ازفردا برو رومبل قشنگ درازشو خوراکی هم بخور تااز رو بره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

خب خریده که بشینید دیگه

والا پس پاتو رو تخت نزار،تو لیوان آب نخور،قاشق به دهنت نزار آه

پس شمام اینجوری بگید

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍