2777
2789

سلام

من امروز عروس هلندی لوتینو گرفتم.

گفت سه ماهشه

از غروب ک گرفتیم آوردیمش هیچی نخورده.

بخاطر غریبی کردنه؟

و اینکه هر نکته که درباره نگهداریش لازمه بدونم بهم بگین مرسییی ❤️

حواست باشه آهن یا فلزات نخوره 

زیاد دستیش نکن 

غذاهایی که خودتون میخورید بهش نده 

دون همیشه بسته بندی بگیر فله ای ها قارچ دارن 

صدای ضبز شده بزار یاد بگیره اگر نر هست

حواست باشه آهن یا فلزات نخوره  زیاد دستیش نکن  غذاهایی که خودتون میخورید بهش نده  ...

سه ماهشه.

گفت نر و ماده بودنش مشخص نیست.

به نظرتون فردا ببرم دامپزشکی بابت اینکه چیزی نمیخوره؟

و اینکه زنجیر نقره دارم گردنم. با نوکش بااون بازی میکنه. نقره خطر داره براش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهشه. گفت نر و ماده بودنش مشخص نیست. به نظرتون فردا ببرم دامپزشکی بابت اینکه چیزی نمیخوره؟ و ...

اگر زنجیر رو پاره نکنه بخوره مشکلی نیست 

عکسشو بفرست بهت بگم نره یا ماده

ب خاطر اینکه جاش عوض شده چیزی نمیخوره براش صدای ضبط شده عروس هلندی بزار عادت کنه ب خونه

۹۰ درصد ماده است

ممنونم از اینکه وقت گذاشتین.

یه سوال دیگه هم دارم.

اینجا خوندم که باید یه چراغ کوچیک روشن باشه و عروس هلندی تو تاریکی مطلق نباشه‌. ولی خب همه چراغا خاموشه و بیقراری نمیکنه. حتما باید روشن بذاریم یا مشکلی نیست؟

ممنونم از اینکه وقت گذاشتین. یه سوال دیگه هم دارم. اینجا خوندم که باید یه چراغ کوچیک روشن باشه و ع ...

نه واسه من که ۴ ساله تو تاریکی میخوابه تازه اگر خوابش بیاد برقو روشن کنم غر میزنه😂