2789
عنوان

خواهش میکنم از تجربیاتتون بگید بهم به عنوان به خواهر بزرگنر

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 31 پست
واقعا نمیدونم عزیزم من بعد اتفاقی که مهر ماه برام افتاد و ی رابطه ایم خراب شد ب شدت خودم رسیدم مژه ه ...

به ظاهر که نیس! بعد اینکه جاهایی رفت و امد کن که احتمال داره اونجا ادم های پولدار و خوب وجود داره

اولا برا رابطه جنسی هر پسری این قصد رو داره.منتها یکی میاد پستقیم بهت میگه یا یکی غیرمستقیم و اگه پس ...

عزیزم بخدا ظاهرم خوبه اینو جدی میگم اندامم توبره 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین واقعا شانس خیلی دخیله  و اینمه باید جاهایی باشی که پسرای خوب اونجا ها هستن

دیک واقعا دارم به این نتیجه میرسم ک شانس خیییلی خیلی مهمه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
واقعا نمیدونم عزیزم من بعد اتفاقی که مهر ماه برام افتاد و ی رابطه ایم خراب شد ب شدت خودم رسیدم مژه ه ...

خوب ظاهر مهمه ولی بقیه چیزا هم در کنارش

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
به ظاهر که نیس! بعد اینکه جاهایی رفت و امد کن که احتمال داره اونجا ادم های پولدار و خوب وجود داره

عزیزم شما الان خودت گفتی ظاهر خوب برا پسزا مهمه . مثلا کجاها برم عزیرم ؟ ممنون میشم مثال بزتی 

الان ازدواج ها خیلی سخت شده هم دختر وهم پسر دنبال کسی میگردند که حسابی پولدار باشه ویا پشتوانه های ...

احه عزیز دلم همه میگن ازدواج سخت شده فرداش باز خبر ازدواج می‌شنوم انگار تنها مجرد منم دیک .بعد اخه من اصلا دنبال پولدار هم نیستم 

خب رازشون چیه عزیزم؟ ک زیبا نیستن اما این همه مورد هست براشون ؟

از رابطه هاش ک خبر ندارم

فقط یکی می‌دونم ک خانواده خوبی داشت و ی جورایی سرشناس(البته وضع مالیشون معمولی)

دو اینکه کلا خودش بین همه عزیز بود ینی ب دل دیگران مینشست با حرف زدناش و خیلی هم مودب  بود تا جایی ک میدونم همه دوسش داشتن و باهاش احساس راحتی میکردن از بچه بگیر تا پیر 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اون دخترا یکیو پیدا میکنن دیگه از طریق اینستا اینا  الان کسی شماره نمیده که دیگه مد نیست  ...

یله فک کتم تنها جوابی که ی مقدار منو قانع کرد همین بود ب قول شما الان ک دیگه کسی تو خیابون شماره نمیده تنها راه اینستاگرامه 

بحث قیافم نیست معمولا اونا بلدن مخ بزنن لوس میکنن خودشونو سیاست دارن چمیدونم یجوری بدست میارن همو&nb ...

نمیدونم حقیقتا دیک موندم و ب قول شما جالبه ک اون دخترام اکثرا ظاهر خوبی هم ندارن 

از رابطه هاش ک خبر ندارم فقط یکی می‌دونم ک خانواده خوبی داشت و ی جورایی سرشناس(البته وضع مالیشون مع ...

اهان ... مرسی

احه عزیز دلم همه میگن ازدواج سخت شده فرداش باز خبر ازدواج می‌شنوم انگار تنها مجرد منم دیک .بعد اخه م ...

دختر وپسرها عاقل شدند،قدیم ها به هر کسی بله میگفتند،شما فقط دنبال هدف های پیشرفت تو خودت باش وحواست را از خواستگار پرت کن تا بیشتر جذبش کنی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم شما الان خودت گفتی ظاهر خوب برا پسزا مهمه . مثلا کجاها برم عزیرم ؟ ممنون میشم مثال بزتی 

باشه یه مثال میارم به عنوان مثال دانشکده پزشکی که اونجا دانشجو های پزشکی هستن به نظرت اونجا معمولا په ادمهایی جمع میشن؟ یکیش درسخون، هدف دارن برا خوندن، اینده‌اشون اینه که پزشک بشن ، احتمال داره موفق باشه تو زندگیش(البته اینم بگم بستگی به خودش شخص داره نمیشه یه نسخه برا همه پیچید من کلی میگم که بفهمی چی میگم شاید تو جامعه یه پزشک بد جنس باشه!) یا مثلا بری دوستت نو رو به جشنی دعوت میکنم و تو یه جورایی فهمیدی که دوستت یه فامیلی داره خارج هستن و فلان کار هستن  و..تو شاید بگی بزار نرم و کلاس بزارم ولی بهتره که بری که بلکه شانست رو امتحان کنی که پسره جذب تو بشه و از همدیگه خوشتون بیاد..و اینشکلی..البته برا دوست همجنس هم صدق میکنه

نمیدونم حقیقتا دیک موندم و ب قول شما جالبه ک اون دخترام اکثرا ظاهر خوبی هم ندارن 

ظاهر و قیافه به دل طرف بشینه کافیه همون زبون ریختن خیلی مهم تره بخدا .من که دیدمو میگم 

هرکیم که دیدم از همین مجازی اشنا شده یا معرفی کرده یکی یا شاید همکار بودن.

باشه یه مثال میارم به عنوان مثال دانشکده پزشکی که اونجا دانشجو های پزشکی هستن به نظرت اونجا معمولا پ ...

بله الان فهمیدم 😅🤣مشکل اصلی اینه ک جاهای درستی دعوت نمیشم ولی مرسی ازت قشنگم لااقل از این ب بعد وقتمو جاهای مزخرف تلف نمیکنم