2821
2789

سلام دوستان الان ک این تاپیکو زدم واقعا ب درموندگی زیادی رسیدم فقط لطفا قضاوتم نکنید ک چرا . یا بابتش تحقیرم نکنید

طبیعتا هر دختری تو سن و سال من براش این سوال پیش میاد

دوستان من هر کیو میبینم دور خودم منظورم اونایی ک نسبتا ی مقدار غریبه آن و آشنا نیستن ک بتونم سر از کارشون در بیارم حتی ی دختره ۱۸ ساله با ی پسر هست ک قصدشان ازدواجه یام اصلا ازدواج کردن

ولی من نه

حتی اگ کسیم سمتم اومده باشه فقط و فقط برای رابطه جنسیه

من قسم میخورم که ظاهر خوبی دارم اخلاق خوبی دارم پس چرا هیچکی سمت من نمیاد ؟

من واقعا ب حد زیادی از درموندگی رسیدم پس رازش چیه ؟

چطور ی سریا آنقدر راحت پسرا رو جذب میکنن من ی رابطه ساده هم نمیتونم

اگ من برای پسرا جذاب نیستم پس دلیل این همه نگاه تو خیابون ب صورتم چیه ؟ چرا ب صورتم نگاه میکنن

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

مشکل از تو نیست از طرف مقابله

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکل از تو نیست از طرف مقابله

ینی بد شانسم گ آدم درستی سر رام قرار نمیگیره ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
ینی بد شانسم گ آدم درستی سر رام قرار نمیگیره ؟

اره 

میشه گفت بدشانسم نیستی 

موضوع اینه اکثریت بد شدن و فقط هدفشون رابطس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اره  میشه گفت بدشانسم نیستی  موضوع اینه اکثریت بد شدن و فقط هدفشون رابطس

ببخشید اینو سوال میکنم اما دور و شمام فقط هدفشون همیته ؟ 

من کسی رو میشناسم ک خیلی زیبا هم نبود.کلی خواستگار داشت ب کنار 

چند تا رابطه هم داشت

تو همه هم بعد مدتی پسره عاشقش شد و اومد خواستگاری 😐 ولی خوب ب دلایلی هیچکدوم سر نگرفت 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

اولا برا رابطه جنسی هر پسری این قصد رو داره.منتها یکی میاد پستقیم بهت میگه یا یکی غیرمستقیم و اگه پسری بهت بگه من رابطه جنسی برام مهم نیس بدون که دروغ گفته..خیلی از دخترا بهشون بر میخوره حق میدم ولی اینکه جذابیت ظاهری و اندام خوب داشته باشی خودش یه امتیازه..و مورد دوم رو روابطتت کار کن مهارت های کلامی رو یاد بگیر و تو جامعه باش

از خدا عشق پاک و باایمان واخلاص بخواین.

اینا چشم چرون هستن .نماز اول وقت و حجاب و قرآن زیاد بخونین و احترام به پدر مادر و انفاق و صدقه پنهانی کارسازی.متوصل شو به شهیدابراهیم هادی حضرت ابلفضللللللل

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

الان ازدواج ها خیلی سخت شده

هم دختر وهم پسر دنبال کسی میگردند که حسابی پولدار باشه ویا پشتوانه های خوبی داشته باشه،در عین حال افتاده هم باشه.

زیاد نگران ازدواج نباش،تو هم یکی از سیزده میلیون مجرد ،البته شما به نظر کم سن هم هستی

اینقدر دختروپسرهای ۴۰ یا ۵۰ ساله مجرد هستند وشما خبر نداری

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من کسی رو میشناسم ک خیلی زیبا هم نبود.کلی خواستگار داشت ب کنار  چند تا رابطه هم داشت تو همه ه ...

واقعا نمیدونم عزیزم من بعد اتفاقی که مهر ماه برام افتاد و ی رابطه ایم خراب شد ب شدت خودم رسیدم مژه هامو لیفت کردم موهامو رنگ کردم فیشال پوست کاشت ناخن و حقیقتا تغییر زیادی هم کردم اما هر چی میاد سمتم ی مشت راننده اسنپه بی لوله بی کلاسه نمیدونم مشکل از منه یا از پیشونیم

اون دخترا یکیو پیدا میکنن دیگه از طریق اینستا اینا 

الان کسی شماره نمیده که دیگه مد نیست 

عکس مکس بزاری فالور جمع کنی کم کم میان بخدا 

منم دقیقا عین توام و فقط با همین روش میشه دیگه تو این زمونه یا کلا باید سنتی باشه که شخصا قبولش ندارم ..

البته من تو فضای مجازی دوست شدنم قبول ندارم به هیچ عنوان برای همین سینگلم 

ولی رازش همینه 

من کسی رو میشناسم ک خیلی زیبا هم نبود.کلی خواستگار داشت ب کنار  چند تا رابطه هم داشت تو همه ه ...

خب رازشون چیه عزیزم؟ ک زیبا نیستن اما این همه مورد هست براشون ؟