2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگه بتونین خصوصیات فردیشو بیشتر بشناسین شاید راحت تر بتونین بهش بفهمونین ک چطوری واس رفتار کنه ...

نه اصلا، کلا غُده، هیچ حرفی روش اثر نداره، هر چقدرم باهاش حرف بزنم نهایتا کار خودشو میکنه و حرف خودشو قبول داره

به تمام محبت‌هام برچسب تظاهر میزنه

کاملا نسب بهم بی‌اعتماده، و همه‌ی این بی اعتمادیش از گذشته‌ام نشات میگیره، گذشته‌ای که نمیتونم تغییرش بدم و از اول بهش آگاه بوده رو هزار بار میکوبه تو سرم

هر کاری کردم اعتمادشو جلب کنم فقط بدتر شد، منتظره از حرفم یه ایراد کوچیک جدید دراره تا دوباره بگه: دیدی متظاهری دیدی دروغگویی

خب این همههه تظاهرو برای چی باید بکنم آخه!!!!!

نه اصلا، کلا غُده، هیچ حرفی روش اثر نداره، هر چقدرم باهاش حرف بزنم نهایتا کار خودشو میکنه و حرف خودش ...

خب ببخشیدا چرا اون از گذشتتون خبرداره؟

خودتون بهش گفتین؟

این غد بودنو و...

میتونه از تربیت خونوادگیش باشه احتمالا

خب ببخشیدا چرا اون از گذشتتون خبرداره؟ خودتون بهش گفتین؟ این غد بودنو و... میتونه از تربیت خونواد ...

بله، همکلاسی بودیم، منم هیچ وقت اهل پنهانکاری نبودم، شروع رابطه خودش پرسید و براش مهم هم بود، منم واقعیت رو گفتم

غد بودنشم بیشتر به فرهنگی که توش بزرگ شده ربط داره(این جمله رو که به خودش میگم آتیشی میشه)

بله، همکلاسی بودیم، منم هیچ وقت اهل پنهانکاری نبودم، شروع رابطه خودش پرسید و براش مهم هم بود، منم وا ...

خب ببخشیدا اینکه شما اشتباه کردین واقعیتو گفتین دیگه کاریش نمیشه کرد

ینی منظورم این نیس ک دروغ میگفتین

ولی درکل قانونش اینه ک اگه باگفتن یه واقعیتی باعث بشه ک بین زن و شوهر اختلاف بیفته گفتنش جایز نیس

(البته واقعیتی ک قبل از آشنایی شماباهمسرتون باشه ها نه توی زندگی)

اینم ک فرمودین اون جمله رو میگین...

خب نواس بگین دیگه چون خصوصیت این آدما ک غدن ومغرور طبیعیه ک ناراحت بشه

شما واس یه جوررفتارکنین ک اون قاطی نکنه حداقل

خب ببخشیدا اینکه شما اشتباه کردین واقعیتو گفتین دیگه کاریش نمیشه کرد ینی منظورم این نیس ک دروغ میگف ...

در مورد جمله آخر حق با شماست، اشتباه کردم

ولی نمیتونستم گذشته رو پنهون کنم یا نگم، چون ممکن بود خودش بفهمه، آشنای مشترک زیاد داریم، اگر از طریق خودم نمیفهمید بدتر بود