2777
2789
عنوان

ازدواج با نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 59 پست

دوستم شوهرش نظامیه اما چادر سر نمیکنه اصلا 

فقط اگر بره مراسمایی که برگزار میشه از طرف اداره شوهرش اونجا سر می‌کنه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بستگی به آدمش داره والا فامیل های ما هستن و تو خودمون همه مانتویی هستن جلو بسته و بیرون میرن کتری ند ...

تحقیق ک حتما هستش

اما شنیدم ک اون بالاییا میان سابقه دختره رو چک میکنن و گذشته‌ش رو در میارن ک چ غلطی نیکرد تو مجردی 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهای ما عقد کرد با یه نظامی همین چندماه پیش اولاً که حقوقشون خیلی کمه، شیفت کاری و چیزای ...

این حساسیت های خود اون آقا بوده 

همون طور که خیلی از غیر نظامیا این تعصبات بیجا رو دارن 

اینم. بگم من نه بابام نظامیه نه نامزدم 

اما این که شما میگی مشکل اخلاقی اون فرد بوده 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تحقیق ک حتما هستش اما شنیدم ک اون بالاییا میان سابقه دختره رو چک میکنن و گذشته‌ش رو در میارن ک چ غل ...

ن بابا این چه حرفیه 😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

شوهر فامیلش بود؟ و اینکه کدوم ارگان؟

خیر غریبه 

سپاه 

ارتش که شنیدم اصلا کاری ندارن که چادر سر کنی یا نه

این حساسیت های خود اون آقا بوده  همون طور که خیلی از غیر نظامیا این تعصبات بیجا رو دارن  ...

حساسیت بیشتر اینجور آدماست

من هم پدرم نظامیه هم خیلی از اطرافینام

اینچیزارو دیدم در رفتارشون

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یعنی واقعا همچین چیزی نیس؟ فرم پر کردن یا اینکه میرن دنبال گذشته..ن خود طرف اون رئیس روءساش

ن بابا مگ بیکارن 

این چیزا چیه اخه بهت گفتن

ن بابا مگ بیکارن  این چیزا چیه اخه بهت گفتن

اخه میدونی تو گذشته من کسی بوده حتی تا همین هفته پیش ک خبری از این خواستکار نبود

اما وقتی خانوادم اجبارم کردن ک قبول کنم مجبور شدم از طرف جدا بشم الان میترسم نکنه اینکارو کنن یا مثلا اطلاعات گوشیمو بالا بیارن یا گذشتمو

چون طرف فامیله واسه این میترسم ک حرف در بیاره وگرنه واسم مهم نیس

اخه میدونی تو گذشته من کسی بوده حتی تا همین هفته پیش ک خبری از این خواستکار نبود اما وقتی خانوادم ا ...

نه بابا هیچی نیست نگران نباش 

اگ طرف میخوای جواب مثبت بهش بده