2777
2789

اونایی که برای نهم به دهم ازمون دادن بگین شیوه مطالعاتیتون چطور بود؟

خوداموز بودید یا کلاس می رفتید؟

کتاب چی میخوندید که خیلی روی ترازتون تاثیر گذاشت؟

کف قبولی چقدره؟

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمونه دولتی نهم بعد برا تیزهوشان دهم قبول شد

میتونید بگید بیشتر چه نوع سوالاتی توی استعداد تحصیلی میاد؟ مثلا برای علوم فیزیک بیشتر میاد یا زیست و شیمی؟

میتونید بگید بیشتر چه نوع سوالاتی توی استعداد تحصیلی میاد؟ مثلا برای علوم فیزیک بیشتر میاد یا زیست و ...

سوالاتش فوقالعاده سخته. باید کلاسای مخصوص بری

گامینو. و اینا

بعدم یه سری سوالات هوشی داشت. مثلا چنتا شکل داده بود گفته بود توی حرکت چندم فلان عدد میاد

یا مثلا گدوم شکل رو اگه جمع کنی مکعب درست میشه

سوالاتش فوقالعاده سخته. باید کلاسای مخصوص بری گامینو. و اینا بعدم یه سری سوالات هوشی داشت. م ...

کلاس نمیتونم برم متاسفانه‌. شما میتونید درمورد حل چنین مسائلی به من پیشنهادی بدید یا نصیحتی بکنید؟ و اینکه کتابای مدارس تیزهوشان با کتابای مدارس عادی فرق دارن یا محتواشون همونه؟

کلاس نمیتونم برم متاسفانه‌. شما میتونید درمورد حل چنین مسائلی به من پیشنهادی بدید یا نصیحتی بکنید؟ و ...

اونا اصلا کتابای مدرسه رو باز نمیکنن

فقط تستای کنکور اون مقطع رو کار میکنن کتاباشونم خیلی سبز و یه چنتای دیگه بود کلا از روی اونا درس میدادن

اونا اصلا کتابای مدرسه رو باز نمیکنن فقط تستای کنکور اون مقطع رو کار میکنن کتاباشونم خیلی سبز و ...

امتحانای پایان ترمشون چطور بود و روزی چند ساعت درس میخوندن؟

شهریه و ظرفیت ثبت نام چقدر بود؟

امتحانای پایان ترمشون چطور بود و روزی چند ساعت درس میخوندن؟ شهریه و ظرفیت ثبت نام چقدر بود؟

برا سال ۹۴. سالی دوتومن. ولی کتاباشون گرونه

روش مطالعه  باید درس همون روز رو بخونی تمرینا رو حل کنی و درسی که قراره فردا تدریس بشه. رو هم مرور کنی تقریبا روزی ۴ساعت. سال اخر روزی ۸تا ۱۰ ساعت. امتحان پایان ترم اگه نهایی باشه براشون آب خوردنه. ولی اگه داخلی باشه همونقد سخت که کنکور هست

برا سال ۹۴. سالی دوتومن. ولی کتاباشون گرونه روش مطالعه  باید درس همون روز رو بخونی تمرینا رو ح ...

توی هر آزمون ورودی چند نفر رو قبول میکنن؟