2777
2789
عنوان

اینجا میگن سنتی پیفه

206 بازدید | 15 پست

ولی کافیه یه خواستگار سنتی پولدار براشون بیاد بقول خودشون عشق ۵سالشونو ول میکنن یه شبه میرن با اون خواستگار سنتیه بعدم ادعاشون میشه وای کی سنتی ازدواج میکنه ؟

تو نی نی سایت خیلی تاپیک اینجوری دیدم

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

مهم این نی ک ول میکنن یا ن در هر صورت پیفه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صنعتی وسنتی نداره

مهم اینه۲نفربخوان بقیه زندگی روباهم شریک بشن

درضمن اون پسربگیربوددخترمردم رو۵سال روهوانگه نمیداشت

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

من سنتی پولدار هم برام اومده

ولی راضی ام با عشق چند ساله بی پولم زندگی کنم 

چون کلا از ،ازدواج سنتی متنفرم 

بازم نظرات متفاوته

یکی با سنتی موفق شده یکی با سنتی طلاق گرفته و برعکسش تو ازدواجی که قبلا دوست بودن هم بوده 

ن کی گفته من خواستگار پولدار داشتم ولی عشقمو رها نکردم در عوضش اون منو رها کرد😌😂

دمت گرم بابا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پروفت کیه

شوگا خواننده و رپر گروه بی تی اس 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من سنتی پولدار هم برام اومده ولی راضی ام با عشق چند ساله بی پولم زندگی کنم  چون کلا از ...

مگ نمیشه با سنتی عاشق شد🥲🥲

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

به نظرم مهم آشنایی و شناخت هس حالا چه سنتی باشه چه مدرن

الان ازدواج های سنتی مثل زمان قدیم نیستش که تو یه هفته طرف بیاد خواستگاری هم ازدواج کنن

الان چن ماهی باهم حرف میزنن ببینن بهم میخورن یا نه

دقیقا مدرن هم از یه جایی شروع میشه

مهم نحوه شناخت  سنتی و مدرن نیس مهم اینکه که یه زندگی خوب رو درکنارش طرفین داشته باشن