2777
2789
عنوان

دیفن باخیا این گیاه سمی!

4198 بازدید | 7 پست

سلام دوستان عزیزم روز به خیر

به بهانۀ اشتباهی که در نوشتن مقاله ای در سایت رخ داد و نام دیفن باخیا و سانسوریا جابه جادر زیر تصاویرشان درج شد به نظرم رسید نکتۀ مهمی را به مادران عزیز تذکر دهم. 

گياه آپارتماني ديفن باخيا سمی ترين گياه آپارتمانی است و مسموميت با آن موجب اختلال در تكلم، التهاب دهان و زبان و اختلال در بلغ و حتی خفگی ميشود. پس دوستانی که فرزند کوچک یا نوزاد نوپا در خانه دارند حتما دقت کنند که این گیاه را در جایی امن و به دور از دسترس اطفال نگاه دارند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شوهرم بیشتراز۵سال چندتا ازاین گل ها داره هیچ مشکلی هم ایجادنکرده براش.هرروز هم تماس داره باهاشون  

بله منظور خوردن گیاهه. کوچولوها ممکنه از سر کنجکاوی بخورندش! چون همونطور که میدونید کودک تا یک مدتی تنها راه شناخت اشیای اطرافش خوردن و به طرف دهان بردن اونهاست.

من بچه بودم خوردم مامان ميگه همين كه گاز گرفتي لبو لوچت زخمي شد

آره عزیزم بافت ها و مخاط دهان رو تحریک میکنه اگر شدت پیدا کنه راه گلو رو میبنده و ایجاد خفگی میکنه. خیلی شانس آوردی! 

سلام دوستان من یه دیفن باخیا داشتم که به تازگی خریده بودم و مبلغ زیادی داده بودم ولی بعد یه هفته دیدم برگاش شل شده. داخل ایترنت سایت جوانه بان را پیدا کردم . از سایت جوانه بان بسته مشاوره سه روزه گل و گیاه با یه قیمت خیلی مناسب و منصفانه را تهیه کردم و کارشناسشون خانم مهندس قاسمی خیلی بهم کمک کرد که گیاهم سرحال بشه و به حالت قبل برگرده. به شما هم پیشنهاد میکنم اگر شما هم گیاهتون مشکل داره ازین مشاوره استفاده کنید