2777
2789

سلام دوستان به روش مقابله با دشمن رو بگید من اصلا دوس ندارم با کسی دشمنی کنم ولی یه نفر هست جدیدا با هام خیلی بد شده علتشم نمیدونم من کلی خوبی در حقش کردم کلا با خانوادم بد شده پدر و مادر و خواهرم 

الان فک میکنه خیلی سره ولی اصلا اینطوری نیست 

تیکه میندازه با منم که انگار پدرشو کشتم اصلا درک نمیکنم ولی با یکی از فامیل های ما خیلی جون جونی هستن و یه دختر داره ایسودا همسن خواهر منه میاد هعی میاد میگه عمو حسین اینو راجب تو گفت   و ...  به هر حال همش میخواد ما رو تخریب کنه پیش همه و خب با ما دشمنی داره به شدت که الان اینجا نمیتونم بگم چه کا را کرده فقط بدونید مرده و زنش فامیل پدری منه 

که الان ۴ ساله عروسی کردن 

حتی وقتی باهاش دوست بود این فامیل پدریم ما میدونستیم به کسی نگفتیم و کلی حمایت های دیگه  وقتی خرشون از پل گذشت ما شدیم دشمن 

بهم بگین چطوری باهاشون رفتار کنم خیلی دلم میخواد یجور بهشون بفهمونم اگه ما نبودیم شما الان چی بودید ولی نمیدونم چطوری بگم غیر مستقیم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون واسه وقتیه که حرکت بعدیشو بفهمی! اگر میتونید حذفشون کنید! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

منظورش اینه دشمنتو گول بزن که فکر کنه دوستشی و نره پشت سرت غلط کنه  

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
مرسی عزیزم  الان چطوری من با اینا رفتار کنم انگار دوستشونم

به نظرم اول از همه یک توان ذاتی میخواد برای تظاهر، دوم یک سیاست برای اینکه از رمز و راز زندگیت خبردار نشن که اینا هیچ کدوم کار اسونی نیست 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
به نظرم اول از همه یک توان ذاتی میخواد برای تظاهر، دوم یک سیاست برای اینکه از رمز و راز زندگیت خبردا ...

بله دقیقا 

امیدوارم بتونم باهاش مقابله کنم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️