2777
2789
عنوان

بچه شوهرم اومده

2230 بازدید | 46 پست

من باهاش شرط کردم قبل از ازدواجمون که خواستی بچتو ببینی برو خونه مادرت ببینش اینجا نیارش که من حالم بد میشه

ولی وقتی بچش میاد و اجازه نداره بیاد اینجا حالم بد میشه و احساس گناه میکنم با اینکه وقتی بچش رو میاره خوشم نمیاد و حس میکنم رابط بین زنه سابقشه و اذیت میشم ,یه دلم میگه بیارش واقعا موندم چه کنم این ایام کوفتی تعطیلات رو ،به نظرتون بزارم همون خونه مادربزرگش ببینه بچشو یا بگم بیارش خونه خودمون ؟😔

همونجا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم یه یچه داره خودم دارم بزرگش میکنم.گوشت رو از ناخن جدا نکن کارت اشتباهه.اون فقط یه بچس.بزار بیارتش مگه چی میشه؟تو الان زنشی اصلا بچه رو بزار بیاره شاید مهرش ب دلت افتاد شاید خدا بخاطر اون بچه بهت نگاه کرد.ب حرفام فک کن شرایطت بامن یکیه

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍

خب شما که سختت بود چرا قبول کردی با کسی که از ازدواج قبلش بچه داره ازدواج کنی 

من بودم  احتمالا به اون بچه هم فکر میکردم وبودن کنار پدرش تو خونه پدری رو ازش دریغ نمیکردم 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

به نظر من شما که میدونستی قبلا زن و بچه داشته اگه اذیتت می کرد این قضیه نباید باهاش ازدواج می کردی وگرنه حق نداری بچه رو از داشتن پدرش محروم کنی. ازت خواهش می کنم با بچه مهربون باش. نکنه اذیتش کنیا. فک کن بچه خودته براش مادری کن اینجوری مِهرشم به دلت میفته. چرا به چشم بچه مردم بهش نگاه کنی؟

من در شرایط شما نیستم اما اگه این شرایط رو قبول میکردم سعی میکردم با اون بچه اگه حتی رابطه مادر فرزندی نداشتم لااقل یک رابطه دوستانه خوب داشته باشم اینطوری هم پیش همسرم عزیز میشم هم خانوادش.

معجزه کن صبر مرا 
منم شوهرم یه یچه داره خودم دارم بزرگش میکنم.گوشت رو از ناخن جدا نکن کارت اشتباهه.اون فقط یه بچس.بزار ...

کاشهمه زن باباها مثل شما فهم و شعور داشتن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

وا عزیزم خودتو باید عادت بدی چون اون بچه هم میخواد پیش باباش باشه و مطمئن باش همیجوریشم بخاطر طلاق آسیب دیده

بگو بچه رو بیاره چند روز که جلو چشمت باشه بهش عادت میکنی شاید بچه خوبی بود تونستی باهاش رابطه خیلی خوبی داشته باشی و مثل بچه خودت یا مثل بهترین دوستت بدونیش

عاشق‌ صورتی 🩷