2777
2789
عنوان

بچه شوهرم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 46 پست
منم شوهرم یه یچه داره خودم دارم بزرگش میکنم.گوشت رو از ناخن جدا نکن کارت اشتباهه.اون فقط یه بچس.بزار ...

منم ب چشم دیدم....کسی که نذاشت پدرش دخترش ببینه اون فقط ی بچه ۵ساله بود.اخرش تو سن ۳۳سالگی با اون همه تکبر و از بالا ب پایین نگاه کردنا تبدیل شد به ی زن ویلچری ک خانواده خودش پشت در گذاشتنش و نپذیرفتنش.الان ثانیه ب ثانیه ش مثل مرگ میگذره و پشیمونه نکته جالبش اینه اون دختر بچه الان نوجوان شده و داره از اون زن نگهداری میکنه.کاری نکنید ک خدا قهرش بیاد مادر جایگاهی نیستیم که فضاوت کنیم اما پدر و از بچه ش جدا نکن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

من شوهر سابقم بچه داشت دخترش ۱۶ سالش بود هر وقت میومد با هم بیرون خرید می رفتیم رستوران می رفتیم یه کم ناراحت میشدم ولی بروز نمی دادم اما شب نمی موند پیش ما فقط سر می زد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مشاور صحبت کن 

اینجا اگه خودشون تو اون شرایط بودن بچه رو از سقف آویزون میکردن الان دایه دلسوز تر از مادر شدن

اما اسی اینم در نظر بگیر اون بچه همیشه بچه نیست بعدها بزرگ که شد میتونه از خوبیات بگه میتونه از اینکه اونو از پدرش دور کردی بگه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

وا 😑 اونم بچشه به خاطر زن سابقش که نباید حالت از بچه ی بیچاره به هم بخوره یعنی اون بدبخت حق ندارد ب ...

اسی شرط گذاشته قبل ازدواج. اگه مرده نمیتونست رو قولش بمونه ازدواج چرا کرده؟ الان هم بچه رو بدبخت کرده هم اسی 

کاری ندارم چرا با مرد بچه دار ازدواج کرده اما مرده که میبینه وضعتش‌ چجوره اون چرا متعهد و مسئولیت پذیری نمیکنه بچشو‌ دوست داشت چرا ولش کرد؟ دوستش‌ نداره چرا باز راهش داده؟ اسی رو دوست داره چرا زده زیر حرفش؟ این مرده هم خدا رو میخاد هم خرما بلاتکلیف و خودخواه😑😑😑

میدونی شرط و شروط قبلدازدواج چیه؟ وقتی قراری و شرطی گذاشته میشه بایستی پایبند باشند.

شما درک داری اون بچه بالاتر از شرط و شروطه؟

مادرش دور از جون مرد نخواست با مادرش باشه مادرش ازدواج کرد رفت خارج یا هزار چیز دیگه

جای این چرت و پرتا یه درصد فکر شرایطی کنید که اون بچه پدرش مستقیم تو زندگیش بخواد

ضمنا من بچه طلاقم و باید بگم با همین شرایط آه یه بچه مظلوم در نیارید چون تو زندگی خوش بخت نمی‌شید

دیدم پدرم خوشبخت نشده ازدواج دومش

پس آه پشت سرتون نذارید

ناراحت بودید نفر چهارم یه رابطه نمیشدید

این پستم خطاب به هر کسیه که فکرش اشتباهه

والسلام

آفرین به شما.انسانیتت حال دلتو خوب میکنه.مطمئن باش خدا یجوری بهت کمک میکنه.

خودم خیلی بخاطرش اذیت میشم خیلی از شرایط طنو شوهرارو ندارم.چون یه بچه ک تو سن رشده تو خونس خیلی باید رعایت کنم ولی نمیتونم خودخواه باشم بخاطر راحتی خودم ازین خونه بندازمش بیرون.من وارد زندگی اون شدم

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍

من کاری ب اسی ندارم. ی شرطی گذاشته شوهرش میتونست قبول نکنه

ولی خدایی شوهرت خیلی بی احساس و بی مسئولیت!! چجوری این شرط رو قبول کرده!!

انشالله خدا همسرسابقش برای بچه اش نگه داره اگی اتفاقی بیوفته این پدر بعید میدونم کار خاصی انجام بده

اسی شرط گذاشته قبل ازدواج. اگه مرده نمیتونست رو قولش بمونه ازدواج چرا کرده؟ الان هم بچه رو بدبخت کرد ...

راست میگی اصلا به داشته چرا دوباره ازدواج کرده خیلی راحت می تونست خودش بچه رو نگه داره

آخه فقط شوهر میخوان!!!!! بعد ازدواج یادشون میفته که ای بابا طرف بچه داره کچله کوتاهه پول نداره ...

دور از جون اسی بیشترشون دنبال یه مرد میگردن که خرجشونو بده همین 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم ب چشم دیدم....کسی که نذاشت پدرش دخترش ببینه اون فقط ی بچه ۵ساله بود.اخرش تو سن ۳۳سالگی با اون هم ...

هیچی بی جواب نمیمونه.این همه من ازش مراقبت میکنم گاهی شده مریضم یا سر سفره ام چیزی از شوهرم میخوام ک بهم بده،ین بچه بدو بدو میره برام میاره

هرچی بکاری درو میکنی

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍