2777
2789
عنوان

بچه شوهرم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 46 پست

رابط بین شوهرتو زن سابقش؟؟حالت خوبه دوست عزیز؟؟

شما بزور ک ب شوهرت نگفتی بیا منو بگیر اون خودش انتخاب کرده ک از زنش جدا شه و بعدش شمارو انتخاب کرده

اگر شک داری ک شوهرت زن سابقشو هنوز دوست داره ک خب اون بحثش جداست...

ولی بزار بچش بیاد تو خونت بخدا اون فقط یه بچست ک دوست داره یوقتایی پیش باباش باشه نه رابط بین زن سابق شوهرتو شوهرت

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درکتون نمیکنم بچه ببینید یاد رابطشون با زن سابقش میوفتید؟ اگر قرار بود با دیدن بچه اش هوایی بشه طلاقش نمی‌داد مسیولیتش با شما نیست حالا هفته ای یک بار اگر قراره پدرش ببینه از پدر و خونه پدری و حتی حقوق پدری سهمی داره شما نمیتونی مانع بشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

شما حق داری برای زندگیت شرط وشروط بزاری 

ولی همسرت چقدر بی غیرت وسنگدل بوده وقبول کرده از بچه اش بخاطر یه زن بگذره مردا معمولا ازدواج میکنن که بچه اشون سیرون ویلون این خونه اون خونه نباشه از شما برای بچه اش این شرایط رو  قبول کرده .

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
منم شوهرم یه یچه داره خودم دارم بزرگش میکنم.گوشت رو از ناخن جدا نکن کارت اشتباهه.اون فقط یه بچس.بزار ...

آفرین به شما.انسانیتت حال دلتو خوب میکنه.مطمئن باش خدا یجوری بهت کمک میکنه.

خدایا شکرت🌸
منم شوهرم یه یچه داره خودم دارم بزرگش میکنم.گوشت رو از ناخن جدا نکن کارت اشتباهه.اون فقط یه بچس.بزار ...

کاش زن بابای منم مثل تو بود ...

درست دیگه گذشت ولی یادم نمیرع کاراش ...

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

اسی اونجا فقط خونه ی شما نیست خونه ی شوهرتونم هست و خونه ی پدری اون بچست پس حق داره بیاد چه بخوای چه نخوای

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

حس نمیکنی اول اون بچه بوده بعد تو؟؟؟ چه اشکالی داره بیاد خونه پدرش ؟

میدونی شرط و شروط قبلدازدواج چیه؟

وقتی قراری و شرطی گذاشته میشه بایستی پایبند باشند.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

تقصیر اسی نیست

بابای بچه مسئولت‌ پدریشو‌ ول کرده رفته زن گرفته اسی از اول شرطشو‌ گفته باز مرده قبول کرده هم بچه رو عذاب میده هم زده زیر حرفش و  اسی رو اذیت میکنه  نه پدری میکنه نه میشه رو حرفش حساب کرد

کاشهمه زن باباها مثل شما فهم و شعور داشتن

یه دختره خیلی اذیتم میکنه ولی دلم میسوزه زیر پرو بالشو گرفتم.نمیزارم مث مادرش بدبخت بشه،میگم خدایا من باتو معامله میکنم با اینکه این بچه بد جنسی میکنه در حقم ولی یهم تحمل بده کنار خودم نگهش دارم.بارها شوهرم خواسته بفرستش پیش مادرش نزاشتم.

خیلی لجبازه ها گاهی عصبانی شدم حتی دعواش کردم ولی نمیزارم ازین خونه بره چون بدبخت میشه دختره

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍