2777
2789

بابا دارم ولی اصلا برام‌بابا نبود همیشه اذیتمون کرد و بچه هاشو قربانی خود خاهی هاش و هوس هاش کرد اصلا ب آیندمون فکر نکر‌د وقتی میبینم‌ شوهرم چجوری خالصانه دخترمو دوست داره اولویتش دخترمونه همیشه ب فکر اینه چجوری خوشحالش کنه و همیشه ب فکر آیندشه و بهترین هارو براش فراهم میکنه لذت میبرم حس میکنم اون محبت و‌حمایت پدرانه ای ک ب دخترم میکنه ب من میکنه چقد خوبه پدر خوب داشتن چه حس قشنگیه بابات انقد دوست داشته باشه و ب فکرت باشه حمایتت کنه 🥹🥹🥹

چقد دلم میسوزه واسه خودم و خاهر برادرام ک‌ این حسو تجربه نکردیم

ایشالله شما و خانوادتون خوشبخت باشید

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه آرزوش اینه ک دخترش عاشقش باشه میگه میخام انقد بابای خوبی باشم ک‌ هیچ خاطره ای جز عشق و خاطرات شیرین ازم نداشته باشه 

گاهی میگم خوش بحال دخترم ک این حس قشنگو‌تجربه میکنه 

هم دردیم منم پدر دارم ولی با غریبه ها بیشتر راحتم تا اون

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هم دردیم منم پدر دارم ولی با غریبه ها بیشتر راحتم تا اون

میدونی دلم‌ بیشتر و‌خاهر برادرم‌ میسوزه من ازدواج کردم راحت شدم از دستش اما اون طفلکی هارو‌مریض کرد و کلمه پدر ک‌میشنون گریشون‌ میگیره