2777
2789
عنوان

بابا داشتن چه حس خوبیه ک‌ من تجربش نکردم🥹در حالی ک بابا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 40 پست
میدونی دلم‌ بیشتر و‌خاهر برادرم‌ میسوزه من ازدواج کردم راحت شدم از دستش اما اون طفلکی هارو‌مریض کرد ...

💔 انشاالله اونام عاقبت به خیر میشن خدا بزرگه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بابای من نفرت انگیزترین موجودیه که تا حالا دیدم

جز کثافت کاریاش خاطره دیگه ای ازش ندارم ۱۳ ساله ازش بی خبرم نمیدونم زنده س یا مرده

اما حیف اکسیژنی که اون مصرف میکنه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بابام فقط بلده بگه مانتو بلند بپوش آرایش نکن وآبروم تو جمع ببره وبه خانواده خودش بیشتر اهمیت مید ...

بابای من که به بی حجابا فحش میده.میگم آخه به تو چه. منو همش  تهدید به مرگ میکرد. خدا ازش نگذره. من رو از حجاب متنفر کرد. خدا مرگش رو برسونه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

باباهای الان اکثرا همینن مث شوهر شما. باباهای قدیمیتر بنده خداها همشون انگار بلد نبودن یا عقلشون نمی ...

چرا عزیزم بابای دوستام حتی پدر بزرگام ک‌خیلی قدیمی بودن یهدجاهای ب مدل خودشون محبت میکردن‌ حمایت میکردن 

دوستام‌ عاشق باباشونن با اینکه قدیمین‌ ولی به سبک‌خودشون پدری کردن

اما بابای ما نه تنها پدری نکرد حتی جیبمونو‌ میزد و ولمون کرد و‌بد ترین کابوس زندگیمونو درست کرد

ب قدیم‌ جدید نیس پدر بودن پدری کردن

چرا عزیزم بابای دوستام حتی پدر بزرگام ک‌خیلی قدیمی بودن یهدجاهای ب مدل خودشون محبت میکردن‌ حمایت میک ...

آها عزیزم پدر شما واقعا مث ایکه پدری نکرده. نه خدایی حال پدر من حمایت کردن

بابای من که به بی حجابا فحش میده.میگم آخه به تو چه. منو همش  تهدید به مرگ میکرد. خدا ازش نگذره. ...

دقیقا بابای من یه کم‌ موهام‌ بیرون بود تو‌ خیابون کتکم‌ زد با اینکه چادر ب زور سرم میکردم همیشه لفظ زشت ب کار میبرد راجبم 

بعد ازدواجم چادرمو‌ پاره کردم

دقیقا بابای من یه کم‌ موهام‌ بیرون بود تو‌ خیابون کتکم‌ زد با اینکه چادر ب زور سرم میکردم همیشه لفظ ...

شوهرت رو حجاب حساس نیست؟

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

منم از بابام بیخبرم😔

ناراحت نباش

درکت میکنم منم همیشه این حسرت و دارم

غیر از خواهرمم هیچکس و ندارم که واقعا همدلم باشه....

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙