2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه لحظه بیاین

64 بازدید | 11 پست

شوهرم قبل عید رفت یه ساعت دیواری آورد گفت که خواستم سورپرایزت کنم ازش خوشم نیومد و گرونم گرفته ۱۲۵۰ که جاهای دیگه شاید همینو ۸۰۰ بفروشن حالا هم ناراحت میشه برم عوض کنم هم اینکه فروشنده قبول نمیکنه پولو پس نمیده و ساعتای دیگه هم که تو مغازه هستن خوشگل نیستن که بخوام عوضش کنم توروخدا بگین چیکار کنم بعد عمری خواستم ساعت بخرم اینجوری شد حالا مهمتر از همه اینه سالن ما دو تا دوازده میخوره این ساعت خیلی بزرگه نصف دیوار میگیره از روزی که آورده خونه همش غصه میخورم یه راهکاری بهم بدین😔تاپیک قبلا عکسش گذاشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونقدرا هم که میگی بد نیست، به نظرم زیادی حساس شدی چون شاید توذهنت یه مدل دیگه ویا یه سایز دیگه میخواستی حالا اون نشده یه مقدار اذیت شدی 

ولی به نظرم اونقدارم بد که میگی نیست،به سلیقه همسرت احترام بذار و چیزای جزیی این شکلی رو برای خودت بزرگ نکن که گذران زندگی برات تلخ بشه اگه عکس العمل نشون بدی شاید دیگه همسرت رغبتی برای سوپرایز کردنت نداشته باشه پس بگذر 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
اونقدرا هم که میگی بد نیست، به نظرم زیادی حساس شدی چون شاید توذهنت یه مدل دیگه ویا یه سایز دیگه میخو ...

آخه اگه خودمم باهاش کنار بیام عکسش بعدا به کسی نشون بدم یا کسی بیاد ببینه مسخره میکنن میگن من بد سلیقم در حالی که من خرید نرفتم فامیلام همشون بلدن مسخره کنن

حتی اگر سلیقه ت نیست ی مدت بزن روی دیوار خونه تون، بعد برو یکی دیگه بخر 

بذار شوهرت چیزی که خریده رو ببینه استفاده میکنی، همه مردا همینن سلیقه خوبی توو خرید ندارن، منتهی نزن توو ذوقش 

ی مدت استفاده کن بعد عوضش کن 

با غصه خوردن هم چیزی درست نمیشه، ی ساعت ارزش نداره روانت رو بابتش به هم بریزی عزیزم

آخه اگه خودمم باهاش کنار بیام عکسش بعدا به کسی نشون بدم یا کسی بیاد ببینه مسخره میکنن میگن من بد سلی ...

اونجا خونه تو و همسرته و وسایلش باید باب میل هر دوتاتون باشه نه کسی دیگه 

اتفاقا هر کس که اومد جلوتر و حتما جایی که همسرت هست بگو این ساعتو اون روز خریده و با ذوق ازش تعریف کن و بگو انتظارشو نداشتم وقت بذاره و بره ساعت بخره و سوپرایز شدم 

سیاست زنانه تو همین چیزا خلاصه میشه اینجوری نه به کسی اجازه تمسخر میدی و از طرفی دل همسرتم بیشتر میبری

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.