2777
2789

ابجی خودم می تونم به جرات بگم بدبخت تربن هست 

رفت با ی مرد متاهل ک قرار بود زنش طلاق بده ث زنش حدود یکسال رفت بود قهری حرف زده و این روی سادگیش گول خورد و خواهر بدبخت  منم اسیر این مرتیکه کثافط  شده و هر بلایی ک دوست داشت سرش اورد امید وارم ادم های ایطوری ک دروغ میدن برن زیر تریلی 

شما چی تعریف کنید خیلی دلم گرفته هر ثانیه ت فک خواهرم هستم 

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی سختی های خودشو کشیده...نمیشه کسیو قضاوت کرد..منم ازبچگی کمبود داشتم کمبود محبت تک فرزندم هستم حسرت ی دست نوازش بودم ک بیاد رو سرم...من کوچیک بودم هم مامان هم بابا سرکار بودن و منم تنها یا خونه مامانبزرگم بودم یا خونه خودمون زیاد توجه ندیدم شایداین درد من برای کسی هیچی نباشه ولی من خیلی قلبم شکستس خیلی....

عزیزم رنج خواهر شما خود خواسته بوده خدا بدی در حقش نکرده.خودش کرده جواب رفتارشم دیده.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

هر آدمی به اندازه تحملش با توجه به شرایط زندگیش سختی داره.

بعضیا با تصمیمات خودشون سختیها رو برای خودشون به وجود میارن. بعضیا هم جبر روزگار و تصمیمات اشتباه بقیه باعث عذاب و سختیشون میشه.

هر دو حالت اذیت کنندس

این آدم های متاهل زن باز کثیف ترینن کاش خواهرت هم وقتی دید شرایط رو ادامه نمی‌داد انشالله خدا کمکش ...

ه گولش میداد میگفت  فقط  با ی امضا طلاقش میدم ولی هنوز ک هنوز  ن خانمش اومده ن هیچی فقط  خواهر من بدبخت کرپه از هر نظر

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
ه گولش میداد میگفت  فقط  با ی امضا طلاقش میدم ولی هنوز ک هنوز  ن خانمش اومده ن هیچی ف ...

دروغ زیاد میگن 

زیادم هستن متاسفانه

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
همه رنج هایی کشیدن . چه میشه کرد ؟

دقیقا هر کسی یک سرنوشت داره.من دوست ندارم از گذشتم حرف بزنم.مرور میشه و گفتنش چیزیو درست نمیکنه انرژی منفی پخش نمیشه.گذشته تموم شده.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان