2777
2789

من خواهرم باهام صحبت میکرد تو حرفهاش به بارداری من اشاره کرد اما تبریک نگفت بهم...بارداری اولم هست.من انقدر حالم خوبه بخاطر بچم که ازش دلگیر نشدم.اما یکم عجیب نیست؟شایدم چون خودم بابت هر چیز کوچیک تبریک میگم ........ .خدایا شکرت بخاطر همه چیز.به همه آرامش بده خدای مهربون.

ندارم

ولی دخترم رو خواهرش بهش تبریک گف

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این جزئیات فکر نکن

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

ماهم نمیگیم

ولی خانواده شوهرم میگن

البته فقط به دختراش میگن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

من خودم جز اون دسته آدمایی هستم که حرف های تو خالی نمیزنم، عیدتون مبارک، تولدت مبارک، خونه نو مبارک، قبولیت مبارک، حاملگیت مبارک، غذا خوردی مبارک، واقعا یعنی چی؟ چقدر تعارف بیخودی

تبریک نگفت ولی بیشتراز من خوشحال شد مهم حسشه به دل نگرفتم ولی یکی از خواهرشوهرام فهمید عکس العملی نشون نداد بعدش چنبار با شوهرم تلفنی حرف زد حرفی ازش نزد از رفتاراون خوشم نیومد

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

بعداز ۴ سال درمان دومی باردارشدم به جای تبریک مادرم گفت خواهرت بدبخت ازدواجم نکرد بعد بعد ازیک ساعت گفت خواهرت درازکشیده میگه من اولاد ندارم بعد ویار داشتم مامانم درست کرد رفتم‌داخل خونه خواهرم باهام دعوا کرد متوجه شدم بدش آمده منم لب نزدم بلند شدم‌اما من دست‌پخت مادرم میخواستم وهیچ وقت نخوردم 

من خودم جز اون دسته آدمایی هستم که حرف های تو خالی نمیزنم، عیدتون مبارک، تولدت مبارک، خونه نو مبارک، ...

تعارف نیست. تبریکه.خواهرمه.وقتی تبریک میگیم یعنی خوشحالیم که داریم خاله میشیم تصور من اینه