2777
2789

سلام پریشب تو خواب پا درد شدید داشتم صب پاشدم به سختی میتونستم راه برم

رفتم دکتر سونو دادم رگهام باز بود عکسم انداختم شکستگی نداشت

ولی خیلییییی درد میکنه امونمو بریده

دقیقا روی پام هست در امتداد دوتا انگشت کوچیکه اخریم

امروز خیلی شدید شد دردش انقد گریه کردم که رفتیم دکتر ، میگه معلوم نیست استراحت کن خودش خوب میشه. ولی من دردم خیلی زیاده حتی وقتی تکونش نمیدم

اصلا نمیتونم راه برم رسما فلج شدم ، دستشوییم داره میریزه

تروخدا اگه اطلاعاتی دارین بگین ببینم این چه دردیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از کمرت باهش. شاید ها. دیکلوفناک بهت داده؟بیشتر دردها خودشون خوب میشن. شاید بد خوابیدی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

انشالله خوبه خوب بشی به زودی

اطلاعات ندارم که کمکت کنم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دمبه گوسفند بگیر ببند به پاهات 

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

دکتر مغز و اعصاب برو

چک کنن خدایی نکرده ام اس نباشه.

گز گز یا خواب رفتگی پا هم داری؟

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
دکتر مغز و اعصاب برو چک کنن خدایی نکرده ام اس نباشه. گز گز یا خواب رفتگی پا هم داری؟

فقط دیشب حس کردم پام کلا بی حسه، وقتی طولانی تکون نمیدم بی حس میشه

فقط دیشب حس کردم پام کلا بی حسه، وقتی طولانی تکون نمیدم بی حس میشه

پس یه مغز و عصاب هم حتما برو استرس هم نداشته باش 

انشالله مشکل جدی نیست

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...