2777
2789
عنوان

وسط عید و تعطیلات این چه بلایی بود سرم اومد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 23 پست
رگ به رگ شده منم همینطور شدم بعد یکماه خودش خوب شد

چرا پس دکتر نتونست تشخیص بده؟؟ یک ماه خیلی زیاده سرکار میرم، درد شما هم خیلی زیاد بود؟؟؟ دادم میره هوا یه کوچولو تکون میخورم. چیکار کنم سریعتر خوب بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پس دکتر نتونست تشخیص بده؟؟ یک ماه خیلی زیاده سرکار میرم، درد شما هم خیلی زیاد بود؟؟؟ دادم میره ه ...

بله رفتم دکتر گفت شکستگی و در رفتگی نیست.بیین گلم.چسب درد از داروخونه بگیر با ویکس همش مرتب بمالش و ببند.زیر ااب ولرم ماساژش بده قول میدم خوب میشه نگران نباش

بله رفتم دکتر گفت شکستگی و در رفتگی نیست.بیین گلم.چسب درد از داروخونه بگیر با ویکس همش مرتب بمالش و ...

واای اصلا نمیتونم بهش دست بزنم ، الان شوهرم اومد یکم روش روغن بزنه دوباره دردم شروع شد خیلییی وحشتناکه دردش

نه نصف شب تو خواب اینجوری شد

عصب پات گرفته دوش آب گرم بگیر زیر آب گرم ماساژ بده ، وقتی تو خواب اینطور میشی پاشو وایسا خوب میشی

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
عصب پات گرفته دوش آب گرم بگیر زیر آب گرم ماساژ بده ، وقتی تو خواب اینطور میشی پاشو وایسا خوب میشی

ممنون عزیزم، زیر اب گرم چند روز پشت سر هم ماساژ دادم خوب شدم♥️

ممنون عزیزم، زیر اب گرم چند روز پشت سر هم ماساژ دادم خوب شدم♥️

خوشحال شدم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª