2777
2789
عنوان

بنظرتون با خواهرشه؟

149 بازدید | 9 پست

سلام من با آقای تقریبا سه ماهه در رابطه ام ولی بیشتر تلفنی و 4 بار کلا همو دیدیم. من واقعا عاشقانه دوسش دارم و لی ایشون دوست داشتن معمولی در حد اینکه خوشش بیاد.روز اول عید اومد دیدنم و دیگه رفت و کلا خبری ازش نشد. قبلش بهم گفته بود کلا توی عید نیست و نمی خواد گوشی دستش بگیره و می خواد با خواهرش بره مسافرت. دو ماه بمن اصرار داشت باهاش برم سفر ولی من نمی تونستم. بنظرتون واقعا با خواهرشه؟ همش دارم خودخوری می کنم چون واقعا عاشقشم.

سلام به همه

من یه کانال کتاب صوتی زدم و فکر میکنم خیلیا دنبالشن. hamrah_boook    لی‌نکش اینه. تو سرچ تلگرام بزنید میاره. یه سر بزنید.

بیاین با هم کتاب بخونیم و این فرهنگو ترویج بدیم 🙂❤

گنج و مارو گل و خار و غم و شادی به همند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس میکنم متاهله

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اگه باخواهرش باشه که میتونه بهتون زنگ وپیام بده

قبل عید گفت چون بخاطر کارم دائم گوشی دستمه می خوام گوشی رو بذارم کنار. اگه دوست داشتنم معمولی بود بهم می زدم ولی الان موندم چیکار بخورم

قبل عید گفت چون بخاطر کارم دائم گوشی دستمه می خوام گوشی رو بذارم کنار. اگه دوست داشتنم معمولی بود به ...

اگه دوستت داشت اینجوری نمیگفت یه جای کار میلنگه یادوست نداره یاباکسی دیگس .بنظرم کم کم فکرشوازسرت بیرون کن پیگیرش نباش ببین واکنش اون چیه

کاربری خانومم👩🏻
سلام به همه  من یه کانال کتاب صوتی زدم و فکر میکنم خیلیا دنبالشن. hamrah_boook    لی ...

وای خیلی مممنون . من خیلی این کانال ها رو دوست دارم .‌مخصوصا اگه هم رمان و هم تاریخی و هم درباره مولانا و فلسفه به زبان ساده باسه . حتما گوش میکنم