2777
2789
عنوان

مامانهای تابستون ۱۴۰۳

376 بازدید | 23 پست

سلام خانمها. من هفده هفته هستم. نی نی دومم هست و دختره😍. یک هفته پیش سرکلاژ کردم و استراحت مطلقم. دوست دارین اینجا بیشتر با هم آشنا بشیم و درددل کنیم. 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم

من آخرای هفده هفته‌م

تاریخ زایمان رو ۸یا۱۰ شهریور بر اساس سونو ان‌تی دادن

نی نی من پسره

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
خیلی سخت و دیر میگذره. شما چند هفته سرکلاژ کردین؟ یعنی باید تا آخر مطلق بمونیم؟

چیشد ک سرکلاژ کردین؟ علائمتون چیا بود؟ طول سرویکس چند بود ؟

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
خیلی سخت و دیر میگذره. شما چند هفته سرکلاژ کردین؟ یعنی باید تا آخر مطلق بمونیم؟

اره هر روزش با استرس نگرانی میگذره از هفته ۱۸ سرکلاژ شدم فعلا ک استراحتم چاره ی نیس  ریکس زایمان زودرس دارم مجبورم تا هفته آخر مواظب باشم

سلام گلم من آخرای هفده هفته‌م تاریخ زایمان رو ۸یا۱۰ شهریور بر اساس سونو ان‌تی دادن نی نی من پسره

خوش وقتم عزیزم. تاریخ منو هم دوازده شهریور زده ولی چون سزارین هستم احتمالا اواخر مرداد سزارین بشم

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
خوش وقتم عزیزم. تاریخ منو هم دوازده شهریور زده ولی چون سزارین هستم احتمالا اواخر مرداد سزارین بشم

همچنین♥️

منم دوست دارم نی نیم مردادی بشه

چیشد ک سرکلاژ کردین؟ علائمتون چیا بود؟ طول سرویکس چند بود ؟

توی سونو ان تی طول سرویکسم ۳۲ بود اما قبل عید خیلی درد و فشار و تکرر ادرار داشتم. دیگه خودم رفتم سونو گفت طول سرویکسم ۲۸ شده و حدود ۱.۵ میلی هم بازشدگی دارم که ۲۸ اسفند سرکلاژ شدم

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
اره هر روزش با استرس نگرانی میگذره از هفته ۱۸ سرکلاژ شدم فعلا ک استراحتم چاره ی نیس  ریکس زایما ...

عزیزم برای منم همینه . یعنی هر شب که میگذره فقط خدا رو شکر میکنم که یک روز دیگه هم گذشت. شما هم بعضی وقتها یه جور حس ناخوشایند توی واژن مثل یه ضربه ناگهانی حس میکنی؟ 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
توی سونو ان تی طول سرویکسم ۳۲ بود اما قبل عید خیلی درد و فشار و تکرر ادرار داشتم. دیگه خودم رفتم سون ...

آها خداروشکر ک متوجهش شدی

ان‌شاءالله بسلامتی زایمان کنی

عزیزم برای منم همینه . یعنی هر شب که میگذره فقط خدا رو شکر میکنم که یک روز دیگه هم گذشت. شما هم بعضی ...

منم همینطوری اما سرکلاژ نشدم

خیلی طبیعیه این قضیه تو بارداری

منم همینطوری اما سرکلاژ نشدم خیلی طبیعیه این قضیه تو بارداری

می‌دونی میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید می‌ترسه، این شده حکایت من. تمام مدت افتادم روی تخت و فکر و خیال میکنم. هر چی هم سر خودمو گرم میکنم اصلا نمیشه از فکر و خیال دربیام.

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
می‌دونی میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید می‌ترسه، این شده حکایت من. تمام مدت افتادم روی تخت و فک ...

عزیزم اتفاقا الان باید خیالت راحت باشه چون سرکلاژ شدی و احتمال سقط بشدت پایین اومده 

خداروشکر کن ک متوجه شدی و سرکلاژ کردی 

نگران نباش