شش ماهه غیب شده هر کیم حرف میزنه میگه نمیخوام ببینمش از وقتیم نمیبینمش راحت ترم بعد چهار سال عشق و عاشقی بهم رسیده بودیم یه روزم نمیتونست بی من باشه الان اینارو میگه همش حس میکنم چون بعد عقدمون رابطه داشتیم داره اینجوری میکنه خیلی شکستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عیب نداره فدای سرش گناه ک نکرده بعدم حتی اگه دخترم باشه و جدا شه شوهر بعدیش با نیت اینکه ا ...
اره درسته
ولی بزرگترا هم یه چیزی میدونن میگن قبل عروسی رابطه نباشه همش به خاطر این نیس که شوهر بعدیش باک*ره گیرش بیاد پس روح و روان خوده دختره چی
مثلا الان شاید مردایی هستن که این کار رو میکنن بعد اگه به مشکلی بخورن و پاش برسه که گردن بگیره از کجا معلوم نگه من چه میدونستم تو باک*ره ای یا نه شاید اصلا قبل من با یکی بودی ... اینجا باز هم دختره ضربه میبینه ... رابطه کامل قبل از عروسی به نظر من اشتباهه ... فقط در شرایطی خوبه که قبل این کار زوج ها برن دکتر و نامه بگیره برای روز مبادا وگرنه مهم فکر و ذکر مرد ها نیست مهم خود خانوم هست که روح و روانش آسیب نبینه
عیب نداره فدای سرش گناه ک نکرده بعدم حتی اگه دخترم باشه و جدا شه شوهر بعدیش با نیت اینکه ا ...
کاش ازدواج نمیکردم خیلی ناراحتم اخه مثلا تو رابطمونم گرم نبود اصلا همش خجالت میکشید و بعدشم دست و پاش یخ میکرد میلرزید نمیدونم اصلا بر خلاف اون من خیلی گرمم