2777
2789
عنوان

دلم از حرفای شوهرم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 43 پست
ادمای عاقل. نه روشن فکر    خرافات میگی بعد میگی ریپ نزنید

میدونی چرا؟!

چون منم میگفتم خرافاته

وقتی ریز و درشت کامل همه چیو میگه و جای دعا هارو میگه میری دونه دونه پیدا میکنی 

کسی که حتی ایران نیس تو کربلاس 

کسی که هیچ شناختی ازم نداره

پس بعضی وقتا خرافات نیس وجود داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عزیزم خانوما با محبت و احساسی تر و زود باور تر از آقایون هستن اما متاسفانه بعضی از آقایون سوء اس ...

عیب نداره فدای سرش گناه ک نکرده 

بعدم حتی اگه دخترم باشه و جدا شه شوهر بعدیش با نیت اینکه ایشون قبلا متاهل بوده جلو میاد دیگه چیز عادیه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

میدونی چرا؟! چون منم میگفتم خرافاته وقتی ریز و درشت کامل همه چیو میگه و جای دعا هارو میگه میری دون ...

اون هر که بوده تو رو میشناخته   

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
عیب نداره فدای سرش گناه ک نکرده  بعدم حتی اگه دخترم باشه و جدا شه شوهر بعدیش با نیت اینکه ا ...

اره درسته

ولی بزرگترا هم یه چیزی میدونن میگن قبل عروسی رابطه نباشه همش به خاطر این نیس که شوهر بعدیش باک*ره گیرش بیاد پس روح و روان خوده دختره چی 

مثلا الان شاید مردایی هستن که این کار رو میکنن بعد اگه به مشکلی بخورن و پاش برسه که گردن بگیره از کجا معلوم نگه من چه میدونستم تو باک*ره ای یا نه شاید اصلا قبل من با یکی بودی ... اینجا باز هم دختره ضربه میبینه ... رابطه کامل قبل از عروسی به نظر من اشتباهه ... فقط در شرایطی خوبه که قبل این کار زوج ها برن دکتر و نامه بگیره برای روز مبادا وگرنه مهم فکر و ذکر مرد ها نیست مهم خود خانوم هست که روح و روانش آسیب نبینه 

اره درسته ولی بزرگترا هم یه چیزی میدونن میگن قبل عروسی رابطه نباشه همش به خاطر این نیس که شوهر بعدی ...

نامه دارم از دکتر قبل ازدواج گرفتم اینا برام مهم نیست به این فک میکنم چجوری یه ادم میتونه عوض بشه

ممکنه  ولی طلسم نشده؟ الان روشن فکرا میان میگن خرافاته ریپ نزنین جز اسی

والا سر در نمیارم تو تاپیک قبلیم یکی گفت سر کتاب باز کن تلفنی وقت گرفتم از یکی برام باز کنه

عیب نداره فدای سرش گناه ک نکرده  بعدم حتی اگه دخترم باشه و جدا شه شوهر بعدیش با نیت اینکه ا ...

کاش ازدواج نمیکردم خیلی ناراحتم اخه مثلا تو رابطمونم گرم نبود اصلا همش خجالت میکشید و بعدشم دست و پاش یخ میکرد میلرزید نمیدونم اصلا بر خلاف اون من خیلی گرمم