2777
2789
عنوان

دلم از حرفای شوهرم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ازدواج نمیکردم خیلی ناراحتم اخه مثلا تو رابطمونم گرم نبود اصلا همش خجالت میکشید و بعدشم دست و پا ...

ای بابا 

عزیزم همون بهتر فاصله گرفته به خانواده ات بکو تکلیفتون مشخص کنند چیزی از دست ندادی چیزی از ارزش هات کم نشد یه تجربه‌ بود تموم شد و رفت

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

عزیز من شاید کسی طلسمش کرده ازت سردش کنه به قرآن راست میگم هستن اینجور آدمای پست فطرتی

والا دیگه نمیدونم اگه با دعا و طلسم میخواد بره بره دیگه هر اتفاقی بیوفته باید فکر کنم دعا شده طلسم شده خسته شدم بخدا خیلی خسته شدم از فکر کردن خسته شدم از همه چی

والا دیگه نمیدونم اگه با دعا و طلسم میخواد بره بره دیگه هر اتفاقی بیوفته باید فکر کنم دعا شده طلسم ش ...

این کاربری ممد نمکی هست اونو میشناسی اون عشقش هر بار با دعای نادعلی برگشته

میگه که روز پنجشنبه ۱۴ بار بخون بعد از هربار خوندن اسم شوهرت و مامانش رو بیار برای مثال بگو به نیت قاسم پسر مرضیه میخونم بعدشم ۱۰۰ تا صلوات بفرست میگن که خیلی جواب میده دعای نادعلی مخصوصه بازگشت عشق هست

قطعا به همه چیز شک کن.الان جدا نشی دوسال دیگه با بچه مجبوری جدا شی

با مادر شوهری مه به هنه جیم دخالت میکنه مردی که اراده نداره و اینقدر ترسوه که بقیه براش تصمیم میگیرن و دهن بینه فقط دلم میخواد به مادرش درس بدم

ممکنه  ولی طلسم نشده؟ الان روشن فکرا میان میگن خرافاته ریپ نزنین جز اسی

توروخدا میشه بگین کی بهتون گفت طلسم شدین؟

منم زندگیم دقیقا مثل استارتره تو عقد یه ماه به عروسی همه چی خراب شد