2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برا مردم ایران دعا کنید

فک کردی دعا نمیکنیم؟

نشنیدی دیشب چی شده؟

انسانیت داری؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

مردم ایران خودشون بدبختن بعد برا فلسطین دعا کنیم؟!

برا کشور خودمون اول دعا میکنیم

ولی ما مسلمونیم

کل دنیا دارن هشتگ میزنن و اعتراض میکنن به فاجعه دیروز

شماها چتونه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

برا کشور خودمون اول دعا میکنیم ولی ما مسلمونیم کل دنیا دارن هشتگ میزنن و اعتراض میکنن به فاجعه دیر ...

کل دنیا هشتگ میزنن انداره ما بدبخت نیستن

هر وقت مام قد اونا خوشبخت بودیم و گیر یه مشت کفتار خونخوار نیفتاده بودیم هشتگ میزنیم برا بقیه

آزادی فلسطین؟

هرکسی که ۷ اکتبر از کشته شدن مردم عادی اسرائیل خوشحالی کرد

غلط می کنه امروز حرفی بزنه

زدین نابودشون کردین هنوز سیس میاین؟

داشتن مثل آدم زندگیشونو می کردن بدبخت ها رو درگیر جنگ گردین

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است