2777
2789

از حمام ک میام موهامو خشک میاد چون فرِ پف میکنه یه ماسک خوب اگه سراغ دارین یا استفادع کردین معرفی کنید بهم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کار لدورا بودم همش اشغال بود بجز ماسک مو بعد حمام هلث نوشن نمی‌دونم الان تولید میشه یا نه واقعا مو کراتین میکرد 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
من واسه  موهای خودم و دخترم خریدم معرکه س ، باورم نمیشد آنقدر خوب جواب بده اسمش دوپیر، ۱۸۰ خری ...

کی خریدین این قیمت بوده؟؟ 

و میشه عکسشو بزارید من ببینم که تهیش کنم🙏

کی خریدین این قیمت بوده؟؟  و میشه عکسشو بزارید من ببینم که تهیش کنم🙏

دو سه ماه پیش خریدم ،حجمش هم فکر کنم ۷۵۰ میله، اسپری داره و استفاده ازش خیلی راحته ولی نگم از بوی خوب دیوونه کننده ش

داخل حمام استم سل راضی بودم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱