قبل عید باهم بحث کردن پسره گفته لعنت به روزی که با تو اشنا شدم دوستم ناراحت شده قصد داشت کلا باهاش تموم کنه پسره رفته مسافرت حالا براش بلوز شلوار سو غاتی گرفته خیلی عادی حرف میزنه عکس میفرسته دوستم نمیدونه چیکار کنه هم دوسش داره هم دلخوره ازش شما باشید چیکار میکنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا عزیزم این مردا هرچی از دهنشون درمیاد میگن و ب رو خودشونم نمیارن و اکثرا هم در حد همون حرفه . برخلاف ما خانوما که حرفامون حساب شده س اینا یچیزی میگن فقط.
به دوستت بگو نادیده بگیره فعلا بعدا گوششو میپیچونه
همون دیگه به من میگه تو بگو چحوری گوششو بپیچونم میگم من بلد بودم گوش شوهر خودمو میپیجوندمدشما باشی چ ...
یبار که میونشون بهتر بود حرفشو پیش بکشه بگه ازین حرفت دلخور شدم . همین چون اون اقا هیچوقت قرار نیست دوباره این بحثو باز کنه و همین سوغاتی خریدن و ب رو خودش نیاوردن ینی داره از دل دوستت درمیاره
من بودم همون اول که دیدمش وقتی بهمسوغاتی رو میده به حرفش اشاره میکنم که با رفتارش منافات داره و اون ...
مرسی عزیزم فکر خوبیه البته دیروز ی استوری گذاشته بود متنش این بود که اره چمیدونم ادما تو افصابنیت حرفاشون نمیزنن حرف دلشون اینا ولی پسره فقط گفته بود چی بگم