2821
2789
عنوان

نامزد دوستم

249 بازدید | 14 پست

قبل عید باهم بحث کردن پسره گفته لعنت به روزی که با تو اشنا شدم دوستم ناراحت شده قصد داشت کلا باهاش تموم کنه پسره رفته مسافرت حالا براش بلوز شلوار سو غاتی گرفته خیلی عادی حرف میزنه عکس میفرسته دوستم نمیدونه چیکار کنه هم دوسش داره هم دلخوره ازش شما باشید چیکار میکنید 

پسر مسافرت دومش میره  دوستم هرچی گفت برام سوغاتی نخر گوش نداد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا عزیزم این مردا هرچی از دهنشون درمیاد میگن و ب رو خودشونم نمیارن و اکثرا هم در حد همون حرفه . برخلاف ما خانوما که حرفامون حساب شده س اینا یچیزی میگن فقط.

به دوستت بگو نادیده بگیره فعلا بعدا گوششو میپیچونه

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
تو عصبانیت یه سری حرفا پیش میاد دیگه شاید واقعا منظوری نداشته و این سوغاتی جنبه معذرت خواهی داره

منم بهش میگم ولی میگه میخام ادبش کنم که دیگه اینجوری باهام حرف نزنه میگه ننیدونم چیکار کنم

والا عزیزم این مردا هرچی از دهنشون درمیاد میگن و ب رو خودشونم نمیارن و اکثرا هم در حد همون حرفه . بر ...

همون دیگه به من میگه تو بگو چحوری گوششو بپیچونم میگم من بلد بودم گوش شوهر خودمو میپیجوندمدشما باشی چیکار میکنی 

من بودم همون اول که دیدمش وقتی بهمسوغاتی رو میده به حرفش اشاره میکنم که با رفتارش منافات داره و اون مجبوره که توضیح بده که اشتباه کرده

به نرم همین قدر کافیه دیگه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
همون دیگه به من میگه تو بگو چحوری گوششو بپیچونم میگم من بلد بودم گوش شوهر خودمو میپیجوندمدشما باشی چ ...

یبار که میونشون بهتر بود حرفشو پیش بکشه بگه ازین حرفت دلخور شدم . همین چون اون اقا هیچوقت قرار نیست دوباره این بحثو باز کنه و همین سوغاتی خریدن  و ب رو خودش نیاوردن ینی داره از دل دوستت درمیاره

من بودم همون اول که دیدمش وقتی بهمسوغاتی رو میده به حرفش اشاره میکنم که با رفتارش منافات داره و اون ...

مرسی عزیزم فکر خوبیه البته دیروز ی استوری گذاشته بود متنش این بود که اره چمیدونم ادما تو افصابنیت حرفاشون نمیزنن حرف دلشون اینا ولی پسره فقط گفته بود چی بگم 

یبار که میونشون بهتر بود حرفشو پیش بکشه بگه ازین حرفت دلخور شدم . همین چون اون اقا هیچوقت قرار نیست ...

دیروز استوری گذاشته بود دوستم که ادم تو اعصبانیت حرفا دلشون میزنن اینجور چیزا اون اقا فقط گفته بود چی بگم 

دیروز استوری گذاشته بود دوستم که ادم تو اعصبانیت حرفا دلشون میزنن اینجور چیزا اون اقا فقط گفته بود چ ...

نه بابا این حرفای زرد چیه 

یبار میگن تو عصبانیت حرفای دلشونو میگن یبار میگن بشوخی حرفای دلو میگن

ی نسخه واسه همه نیستش 

بنظرم مستقیم بگه ناراحته و حس بدگرفته.با استوری و قهر و قیافه حل نمیشه چیزی .