2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید اینو به هیچکس نمیتونم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 73 پست
با چه دکتری حرف بزنم؟؟  تو آزمایش هم مشخص میشه؟؟ آزمایش هورمونی دادم چیز عجیبی ندیدن

واقعیت من نمیدونم، ولی خب اون فرد متخصص زنانه، از منو شما اطلاعات بیشتری داره و کلی مورد مشابه حتما داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ، چندسالته؟ ممکن فیلم تحریک کننده یا چیزی ببینی بعد به اون صحنه هافکر کنی درطول روز بعداین ح ...

نه به هیچ چیز نگاه نکرده بودم که این حس بهم دست داد

۲۷ سالمه!!

دکتر خوب تو شهرمون نیس همونیم که هست مامانمو میشناسه نمیتونم چیزی بگم

دکتر محرم اسراره، نمیاد که به مادر شما چیزی بگه، اصلا بهش بگید که راحت نیستید مادرتون بدونه و بدون اطلاع اون اومدید که یه وقت از دهنش چیزی در نره، بعد هم مگه گناهی کردی که انقد نگرانی، یا دکتر میگه طبیعیه که هیچ، یا مشکلی هست که درمان میشه، نگرانی نداره عزیزم

سلام دوست عزیز

یع دکتر زنان برو اگر چیز تحریک کننده ای نمیبینی و زمینه تحریک نیست و یهو اینطوری میشی ببین دلیلش چیه...

پاسخگو شرعی خوب هم خواستی این شماره ۰۹۶۴۰۰

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
سلام دوست عزیز یع دکتر زنان برو اگر چیز تحریک کننده ای نمیبینی و زمینه تحریک نیست و یهو اینطوری میش ...

پاسخگو شرعی رو هم به صورت آنلاین و مستقیم و هم به صورت پیامرسانی دریافت کردم و جواب هر دو همون چیز مبهم و کلی بود که یکی از دوستان همینجا هم گفت