2777
2789

خوشبحالت استارتر عزیز

بخاطر مسائل جنسی

😐

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی🤦🏼‍♀️

اره😂

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

هی سنتی سنتی لطفا نکنین خواهرای عزیزم

سنتی درست هم داریم که خیلیییی بهتر از رابطه هاي پوچ الانه.

هم مسیرش درست تر و هدف دار تره و دختر مثله یک عروسک نیست که خسته بشی ولش کنی هم چشمات بازتره تا خوبی وبدیو کنارهم ببینی تو سنتی یه چیزی داریم به نام آشنایی زیر نظر خانواده و مشاوره و توچارچوب شرع و اسلام🥰😍

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
وای نگو چیه اه

مگه خوش نمیگذره بهتون؟