2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

316 بازدید | 29 پست

سلام عزیزای دلم صبحتون بخیر واسه انتخاب فرش واسه جهیزیه میشه راهنماییم کنید چ طرحی باشه اصولا چ رنگ هایی بیشتر خریداری میشه و مثلا طرح و نقش و ایناش چطور باشه ممنون میشم کمکم کنید 🥰🥰

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به سلیقت داره  الان فرش قرمزم مد شده

بنظرتون خشگل میشه؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

طرحش ریزززباشه ومن خودم طوسی دوست دارم

دقیق منم نظرم همینه

با مبلت و اندازه خونتون باید تناسب داشته باشه

یعنی اگه اون محوطه‌ای که میخوای فرش بندازی کوچیکه؛ باید در نظر بگیری طرح ساده باشه ولاغیر اونجا رو کوچیکتر هم نشون میده

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

[QUOTE=333100502]بستگی داره دکور خونتو چه رنگی بزنی فقط طرح شلوغ نگیر طوسی هم نگیر دیگه هر خونه ای رفتم طوسی زده 

والا اونقدر الان تنوع زیاد شده ک دیگه ادم گیج میشه بخدا کلافم ازبس گشتم