2777
2789

سلام ، این چند وقت ، وقتی نظرات موافق و مخالف رو میبینم میبینم که هر 2 طرف مخصوصا مخالفین ، استدلال های جالبی رو بیان میکنن و بعضیا هم به برنامه اقای موزون انگ سیاسی میزنن و یا میگن کلا برنامه هایی مثل این ، اهداف خاصی رو دنبال میکنه . هر کدوم جواب خاص خودش رو داره ولی در کل ، اگه نگاه دینی و قرانی داشته باشیم ، همون اول که قران رو باز میکنیم ، میگه که :

" بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ/ الم ﴿۱﴾الف لام ميم (۱) ذَلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِلْمُتَّقِينَ ﴿۲﴾ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ ﴿۳﴾ / همون اول قران ، ایه 3 سوره بقره ، صحبت از یه عالم غیب میکنه که میگه اینا ( مومنین ) به اون عالم غیب ایمان دارن. و در ادامه کلی ایه درباره حساب و کتاب و اینا صحبت میکنه.

ولی نمی خوام بچسبم به این برنامه ، کلی میخوام صحبت کنم ، خیلی سال قبل ، کتابهایی درباره مرگ و امثال کتاب مرگ و اجساد سالم و سیاحت غرب اقای نجفی قوچانی رو میخوندم و به شدت بعد از خوندن این کتاب سیاحت غرب از خدا متنفر شدم ، فقط این کتاب ولی مابقی کتاب ها نگاه جالبی به ادم میداد. مواردی که اون سالها میخوندم رو همین الان توی سریالهای کره ای دارم میبینم. 

اما در کل ، حتی با فرض اینکه اکی ، روح وجود داره چون اثراتش ( غیر از خواب ) رو ادم میبینه ، مثلا برونفکنی یا اون دختری که به واسطه قدرت روحش سریع از احوال مادرش باخبر میشه و میبینه ، و مواردی مثل این. 

اما کلا پیشنهاد میکنم جدای از این برنامه این کتابها رو هم بخونید

1.کتاب مرگ و اجساد سالم

2.سلسله سخنرانی ها اقای امینی خواه ( کتاب انسوی مرگ )

3.کیمیای محبت

4.انیمیشن soul 

( واقعا این انیمیشن عجیبه )

5.فیلم بهشت واقعی است

6.مستند شنود

7.کتاب سه دقیقه در قیامت 

یه سری فیلم های کره ای هم هستن که اونا ، خیلی واقعی تر از امثال فیلم رستگاری این کارگردان ایرانیه تونستن به تصویر بکشن ماجرا رو ولی متاسفانه اسم دقیقشون یادم نیست ، گمونم یکیش دکتر روح بود ، اون دکتر جراح قلب مثلا ، یه فیلم دیگه بود که اونم درباره خودکشی بود و اونم جالب بود.

در کل میخوام بگم این برنامه چیز عجیبی نیست ، قبل از اون خیلی موارد دیگه بوده ، اینو بهش انگ سیاسی میزنید ، کتابی که خیلی قبلتر نوشته شد چی؟ احادیثی که درباره این تجربه مرگ گفتن چی ؟ نهایتا ادم به این نتیجه میرسه که شاید باید خودش ببینه . بالاتر از این که نداریم.مثلا توی یکی از کتابها ، اسمشو یادم نیست ، گفته بود کسی که ارواح رو میدید ( منظورم روح افراد متوفی هست  و نه اجنه ) میگفتن که برو به خانواده مون بگو که دنبالمون نگردن ما فلان اتفاق برامون پیش اومده اینجا دفن شدیم ، حالا یکی بیاد اینو بهمون بگه ، مگه باور میکنیم؟ 

ولی اینو بگم که چرا من بعد از خوندن کتاب سیاحت غرب از خدا بدم اومد و متنفر شدم ازش. مثل این می مونه که به یه بچه اول ابتدایی ، کتاب معادلات دیفرانسیل یا ریاضی مهندسی رو بدی بگی اینها رو یاد بگیر ، اصلا نمیکشه . بعد خوندن اون کتاب فکر میکردم خدا یه موجود شمشیر به دست و زنجیر اتیشین گرفته است که دنبال اینه که حال همه رو بگیره . در حالی که اصلا اینطوری نیست. الانم بعد از گذشت سالها و نگاهی که بعد از خوندن اون کتابها و اون فیلمها و سریالها داشتم؛ ابدا دوست ندارم سیاحت غرب اقای قوچانی رو ، هر چقدر هم که به نظر بعضیا خوب باشه رو بخونم.

++با تمام این توصیفات ، کل نفس ذائقه الموت / بالاخره از این پورتال زندگی رد میشیم و متوجه میشیم که ایا واقعا این تجربیات و گفته ها راست بود یا نه ، انشالله که یه جور زندگی کنیم که اون ور اگه بود ، لبخند به لب باشیم.

-------------------

پ.ن : راستی انمیشن coco 2017 هم جالبه ، خواستین ببینید.

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
اینهمه خودتون رو کشتین که اثبات کنین  قران خیلی صریح و راحت گفته اونی که مرده ، دیگه برنمیگرده ...

نگفته دیگه بر نمیگرده گفته ما حتی روز قیامت سر انگشتانش هم مثل روز اول زنده میکنیم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش الان چیشد خودتم‌تو متن ب نتیجه نرسیدی ک ولی ممنون از معرفیات

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اینهمه خودتون رو کشتین که اثبات کنین  قران خیلی صریح و راحت گفته اونی که مرده ، دیگه برنمیگرده ...

سلام

گمونم کامنت های شما رو چند باری دیدم ، بله ، همینطوره ولی شما به افعالی که خدا استفاده کرده دقت کردین؟ دوست دارین طبق همون قران براتون ایه بیارم یا کلا دوست دارین روی نظر خودتون پافشاری کنید؟ضمنا خدا مثال های ضد و نقیض هم داره ، اونها رو هم دیدین؟

ببینید ، خیلی مسئله طولانی و فقهی و فلسفیه 

ولی خود آقای موزون گفت اگر روح بره مرگ قطعیه 

و اون روح نیست که از کالبد خارج میشه ، اون نفس انسانه 

البته لازم به ذکره که وقتی ما میخوابیم ، روح از بدن خارج میشه اما متصله . روح هنگامی که خوابیم کلی سفر ها میتونه بکنه . برای همین بعضی ها رویاهای صادقه میبینن . چون مسئله فلسفیه یه کم توضیحش پیچیده اس 

نه اتفاقا  دقیقا قران تو چند ایه میگه ، برنمیگردن کسایی که مردن

کدوم سوره کدوم آیه؟؟؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

موضوع اینها نیست.بحث اینه که مخالفان معتقدند اینا فیلم حکومتیه.در صورتیکه مثل این برنامه ۲۵سال قبل از تی‌وی پخش شده و بقول آقای موزون جنبنده‌ای بهش اعتراض نکرده،همه قبولش داشتن.ولی با ورژن ایرانیش مخالفن،چون روح ایرانی رو در حد ارواح خارجی نمیدونن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

سلام گمونم کامنت های شما رو چند باری دیدم ، بله ، همینطوره ولی شما به افعالی که خدا استفاده کرده دق ...

خدا مثال ضد و نقیض زیاد داره !!!😂😂😂😂😂 

اگه اینطوریه ، پس اصلا خدا نیست

جمع کن برادر 

نگفته دیگه بر نمیگرده گفته ما حتی روز قیامت سر انگشتانش هم مثل روز اول زنده میکنیم

سلام

حرف این کاربر درست نیست ، توی خود قران افرادی رو گفته که مرده بودن و با این حال به زندگی برگشتن . هر چند جزئ استثانا ها بودن ولی هدف من از این تاپیک اون نبود. اگه ملاک قران هست باید هر 2 طرف رو دید .

سپاس 

شما اصلا اینو بگو چندین سوره قرآنی اومده که میگه ما به شما بارها تذکر دادیم که معادی هست  یه عده باور کردند یه عده نه 

اونایی که باور نکردن نمیتونن انکار کنند چون ما بارها گفتیم و گفتیم

موضوع اینها نیست.بحث اینه که مخالفان معتقدند اینا فیلم حکومتیه.در صورتیکه مثل این برنامه ۲۵سال قبل ا ...

دقیقا ، چه حکومتی !! 

اینا کاملا حقیقت داره . چون چندین سال پیش مادرم تعریف میکنه  ، تلوزیون تجربه گر های خارجی رو و مستند های ساخت خارج رو نشون میداده . منم بچه بودم یه چیزایی به یاد دارم . اصلا تحقیقات از خود همون اروپا و آمریکا شروع شده ..