سلام ، این چند وقت ، وقتی نظرات موافق و مخالف رو میبینم میبینم که هر 2 طرف مخصوصا مخالفین ، استدلال های جالبی رو بیان میکنن و بعضیا هم به برنامه اقای موزون انگ سیاسی میزنن و یا میگن کلا برنامه هایی مثل این ، اهداف خاصی رو دنبال میکنه . هر کدوم جواب خاص خودش رو داره ولی در کل ، اگه نگاه دینی و قرانی داشته باشیم ، همون اول که قران رو باز میکنیم ، میگه که :
" بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ/ الم ﴿۱﴾الف لام ميم (۱) ذَلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِلْمُتَّقِينَ ﴿۲﴾ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ ﴿۳﴾ / همون اول قران ، ایه 3 سوره بقره ، صحبت از یه عالم غیب میکنه که میگه اینا ( مومنین ) به اون عالم غیب ایمان دارن. و در ادامه کلی ایه درباره حساب و کتاب و اینا صحبت میکنه.
ولی نمی خوام بچسبم به این برنامه ، کلی میخوام صحبت کنم ، خیلی سال قبل ، کتابهایی درباره مرگ و امثال کتاب مرگ و اجساد سالم و سیاحت غرب اقای نجفی قوچانی رو میخوندم و به شدت بعد از خوندن این کتاب سیاحت غرب از خدا متنفر شدم ، فقط این کتاب ولی مابقی کتاب ها نگاه جالبی به ادم میداد. مواردی که اون سالها میخوندم رو همین الان توی سریالهای کره ای دارم میبینم.
اما در کل ، حتی با فرض اینکه اکی ، روح وجود داره چون اثراتش ( غیر از خواب ) رو ادم میبینه ، مثلا برونفکنی یا اون دختری که به واسطه قدرت روحش سریع از احوال مادرش باخبر میشه و میبینه ، و مواردی مثل این.
اما کلا پیشنهاد میکنم جدای از این برنامه این کتابها رو هم بخونید
1.کتاب مرگ و اجساد سالم
2.سلسله سخنرانی ها اقای امینی خواه ( کتاب انسوی مرگ )
3.کیمیای محبت
4.انیمیشن soul
( واقعا این انیمیشن عجیبه )
5.فیلم بهشت واقعی است
6.مستند شنود
7.کتاب سه دقیقه در قیامت
یه سری فیلم های کره ای هم هستن که اونا ، خیلی واقعی تر از امثال فیلم رستگاری این کارگردان ایرانیه تونستن به تصویر بکشن ماجرا رو ولی متاسفانه اسم دقیقشون یادم نیست ، گمونم یکیش دکتر روح بود ، اون دکتر جراح قلب مثلا ، یه فیلم دیگه بود که اونم درباره خودکشی بود و اونم جالب بود.
در کل میخوام بگم این برنامه چیز عجیبی نیست ، قبل از اون خیلی موارد دیگه بوده ، اینو بهش انگ سیاسی میزنید ، کتابی که خیلی قبلتر نوشته شد چی؟ احادیثی که درباره این تجربه مرگ گفتن چی ؟ نهایتا ادم به این نتیجه میرسه که شاید باید خودش ببینه . بالاتر از این که نداریم.مثلا توی یکی از کتابها ، اسمشو یادم نیست ، گفته بود کسی که ارواح رو میدید ( منظورم روح افراد متوفی هست و نه اجنه ) میگفتن که برو به خانواده مون بگو که دنبالمون نگردن ما فلان اتفاق برامون پیش اومده اینجا دفن شدیم ، حالا یکی بیاد اینو بهمون بگه ، مگه باور میکنیم؟
ولی اینو بگم که چرا من بعد از خوندن کتاب سیاحت غرب از خدا بدم اومد و متنفر شدم ازش. مثل این می مونه که به یه بچه اول ابتدایی ، کتاب معادلات دیفرانسیل یا ریاضی مهندسی رو بدی بگی اینها رو یاد بگیر ، اصلا نمیکشه . بعد خوندن اون کتاب فکر میکردم خدا یه موجود شمشیر به دست و زنجیر اتیشین گرفته است که دنبال اینه که حال همه رو بگیره . در حالی که اصلا اینطوری نیست. الانم بعد از گذشت سالها و نگاهی که بعد از خوندن اون کتابها و اون فیلمها و سریالها داشتم؛ ابدا دوست ندارم سیاحت غرب اقای قوچانی رو ، هر چقدر هم که به نظر بعضیا خوب باشه رو بخونم.
++با تمام این توصیفات ، کل نفس ذائقه الموت / بالاخره از این پورتال زندگی رد میشیم و متوجه میشیم که ایا واقعا این تجربیات و گفته ها راست بود یا نه ، انشالله که یه جور زندگی کنیم که اون ور اگه بود ، لبخند به لب باشیم.
-------------------
پ.ن : راستی انمیشن coco 2017 هم جالبه ، خواستین ببینید.