2777
2789
عنوان

وای آبروم رفت

1625 بازدید | 35 پست

سلام ما چند روز میشه اومدیم شمال خونه مادر شوهرم ویلای ۲طبقه دارن منوهمسرم تو طبقه همکف میخوابیم الان بیدارشدم دیدم گوشیم شارژ نداره شارژرم تو ماشین بود از پنجره دیدم کسی توحیاط نبود بالباس خواب رفتم شارژرمو بردارم که موقع برگشتن در حیاط بازشد و پدر شوهرم وارد حیاط شد و من با اون وضعیت زایع دید من سلام کردم و سریع دویدم توخونه ...خیلی بد شد بنده خدا رفته بود نماز صبح مسجد داشت برمی‌گشت خیلی آدم مذهبی هستش...به نظرتون به شوهرم بگم یانه؟روم نمیشه برم بالا....امروز افطاری دعوت کرده فامیلارو....خدااااا آبروم رفت  

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱
2
33%
۲
4
66%
🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیزم ولی واقعا خندم گرفت 😂😂

🤣🤣🤣🤣بخند راحت باش .‌از خجالت آب شدم نیم ساعت موندم تو دسشویی .آخرش‌شوهرم با خنده اومد گفت بیا بیرون داداش میگه من چیزی ندیدم🤣🤣🤣🤣

من یه بار تو دسشویی نشسته بودم در و یادم رفت قفل کنم یا برادر شوهرم چشم‌تو چشم‌شدم🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂دهنت 

سرصبحی این چی بودخودندم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
🤣🤣🤣🤣بخند راحت باش .‌از خجالت آب شدم نیم ساعت موندم تو دسشویی .آخرش‌شوه رم با خنده اومد گفت بیا ب ...

واییی 🤣🤣🤣خیلی باحال بود 

کی این اتفاق برات افتاده؟