2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه دوسداشتم دستگاه کامپیوتری جوراب بافی بخرم با نخ اعلا جوراب با طرحی که خودم دوسدارم بزنم میگن هر شیش ثانیه پنج شیش جفت جوراب میبافه قیمتشم نزدیک سیصد تومانه😍 نمیدونم تا چه حد میتونه درست باشه فکرم ولی دوسدارم

من همیشه دوسداشتم دستگاه کامپیوتری جوراب بافی بخرم با نخ اعلا جوراب با طرحی که خودم دوسدارم بزنم میگ ...

احتمالا قیمت تمام شده هر جوراب بالا در بیاد و مناسب فروش نشه خیلی

مخصوصا که الان عمده فروشا نیم جین هم میفروشن !

ولی باید بازم تحقیق کنه استارتر

دستگاهای برش لیزری هم خوبن، کارگاه جواهر ممکنه بشه راه انداخت باهاش

من همیشه دوسداشتم دستگاه کامپیوتری جوراب بافی بخرم با نخ اعلا جوراب با طرحی که خودم دوسدارم بزنم میگ ...

چندماه پیش دنبالش رفتم و کلی تحقیق کردم و با فروشنده ها صحبت کردم ، گفتن کار تولیدی اصلاااا توصیه نمیکنیم ، میگفتن همه جنس از تهران میارن ، کسی از شما جوراب نمیخره ، میمونه رو دستتون

احتمالا قیمت تمام شده هر جوراب بالا در بیاد و مناسب فروش نشه خیلی مخصوصا که الان عمده فروشا نیم جین ...

اره اینم دوسدارم خوندم دربارشش 

ولی جورابم الان جفتی سی تومنه قشنگ کیفیتا مشخصه جوراب ارزون مردم میدونن دوروزم نمیمونه

احتمالا قیمت تمام شده هر جوراب بالا در بیاد و مناسب فروش نشه خیلی مخصوصا که الان عمده فروشا نیم جین ...

دستگاه برش لیزری چیه ؟

دنبال یادگیری ساخت طلا هم رفتم ، ولی به این نتیجه رسیدم که اونم به دردم نمیخوره

شیراز  درآمد ندارم که قسط بدم ، دار و ندارم همینه ، حتی دنبال سوئیت ۱۱۰۰ هم گشتم که مثلا ۲۰۰_۳ ...

الان دیگه مثل قدیم نیست کار خونگی اگر میتونی خونه بخر بزار اجاره هرماه پولی دستت بیاد باید بیشتر بگردی 

اره اینم دوسدارم خوندم دربارشش  ولی جورابم الان جفتی سی تومنه قشنگ کیفیتا مشخصه جوراب ارزون مر ...

جوراب با نخ هندی میزنن یه جین میدن دونه ای حدود ۱۰ میوفته

تک فروشم ۱۰ میده

نسبتا کیفیت قابل قبول داره

موندگاریشم خوبه واسه همینم ممکنه جنس با کیفیت گرونتر سخت فروش بره

مردم عموما دنبال ارزونی هستن

اینقدر گشتم که مخم سوت کشید ، سند تک برگ گیرم نمیاد ، سند کاغذی و قولنامه ای هم جای مطمئن سراغ ندارم

با کسی شراکتی خرید فروش انجام بدین 

مثلا خونه ماشین

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن