2777
2789
طلا هست ، ولی دوست داشتم ازش یه درامدی کسب کنم

خونه قولنامه ای بود بخر 

زمین قولنامه ای درد سر میشه 

اما خونه ای که چندین سال ساخته قولنامه ای هم باش قابل اطمینانه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تک برگ یا مسکن مهر پنج برگی قولنامه هم کد رهگیری دارن الان تحقیق کن قولنامه ای اگر گرفتی یچی بگیر ...

تک برگ که گیرم نیومد ، اونا هم ریسکیه ، یه زن تنها ، ممکنه سرمو کلاه بذارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قولنامه ای هم ممکنه به چندنفر فروخته باشن

اگه طرف چند سال داخلش نشسته باش و از صاحب اصلی بخری چیزی نمیشه 

تمام قولنامه ها رو چک کن 

و اینکه خواهرم یه خونه قولنامه ای داشت چند روز پیش فروخت

پس همه شون مشکل ندارن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگه طرف چند سال داخلش نشسته باش و از صاحب اصلی بخری چیزی نمیشه  تمام قولنامه ها رو چک کن  ...

من هیچی از اینا سر در نمیارم ، اگر یکی از سندها مشکل داشته باشه و متوجه نشم ، پولم میره

سلاپ عزیزم شما گفتید یه ایه ایبرا ازدواج انداختید گردنتون ازدواج کردید . میشه بپرسم از همسرت و ازدواجت راضی هستی ؟ همسرت معیارای اخلاقی رفتاری پولی مالی که میخواستی رو داره ؟؟؟؟

سلاپ عزیزم شما گفتید یه ایه ایبرا ازدواج انداختید گردنتون ازدواج کردید . میشه بپرسم از همسرت و ازدوا ...

سلام عزیزم ، آره

بگم عالیه که نه ، ولی بد نیست ، دهن بینه که متأسفانه خصوصیات خوب دیگه اش رو تحت الشعاع قرار میده