سلام بچه ها من مدتها بود دلم میخواست از این سرخکن بدون روغن ها بخرم . خیلی وقته دارم تحقیق میکنم میپرسم میخونم و ...کلا ما هرچی بخوایم بخریم اندازه یه ازدواج تحقیق میکنیم و زیر و بمشو درمیآوریم🤭🤭 واسه همین گفتم اینجا بیام بگم تجربمو که بدرد یکی مثل خودم که میخواد بخره بخوره
آخه الان اینقدر وسایل گرونه که آدم نمیتونه یه چیزی میلیونی پول بده بعد بدرد نخوره بندازی کنار بهتره با تحقیق بهترینشو بخریم
کلا که وسیله خوبیه من تو این مدت کم اندازه یه سال ازش کار کشیدم ،🤭🤭😅 سیب زمینی تنوری مرغ سوخاری کنتاکی بادمجون تافتون و .....
هم کیفیتش خوب میشه هم خوشمزه میشه فقط با یه نصف قاشق روغن سریع هم هست آسون یعنی پسر منکه ده سالشه خودش برای خودش بعضی وقتا که میخواد غذا درست میکنه اینکه از کلیتش
خلاصه نتیجه تحقیقات بسیار ما شد: سرخکن مارک آزور azur
مارک خیلی معتبری هست و خیلی با کیفیت ما اول فقط فیلیپس میخواستم که بعد دیدم اتفاقا مارکهای دیگه ای مثل آزور بهتر از فیلیپسه
حالا یه سری نکات میگم موقع خرید دقت کنید هر مارکی که اینها رو داشته باشه خوبه بنظرم چون اصلا تکنولوژی خاصی نداره یه المنته و یه فن
اول و از همه مهمتر حواستون باشه داخل سرخکن بدنش فلزی باشه . بعضی مارکها داخلش پلاستیکیه . این مهمترین نکته است
دوم اینکه پخت سه بعدی داشته باشه یعنی اون ظرف یا سبد داخلش که توش غذا میریزیم ، دیواره هاش شیار داشته باشه و بسته نباشه . اینطوری دیگه حین پخت لازم نیست غذا رو هم بزنید یا از این رو به اون رو کنید چون خود هوای داغ از لای اونها جریان داره . فیلیپس این رو نداره دیواره ظرف داخلش بسته است واسه همین کلا گذاشتیمش کنار
سوم اینکه توری داخلش جدا بشه حتما و بیاد بیرون بعضی مدلهای فیلیپس مثلا سبد توریش ثابته و جدا نمیشه و این خوب نیست باعث میشه شما غذاهایی که شله مثل کوکو و اینا رو نتونین بپزین و تمیزکاریشم سختتره ولی این مدل سبد توری داره توش سیب زمینی و اینا میپزی میتونی سبدو دربیاری بذاری کنار تو ظرف زیریش که قابلمه ای هست چی دیگه ای بپزی
این سه تا مهمترینهاش بودن که حتما دقت کنید
بنظرم هر مارکی این اپشنهارو داشت اوکیه
بعصی نکته های دیگه حاشیه ای هستن ولی میگم
مدلی خوبه بخرین که قطع کننده داشته باشه یعنی مثلا من یه برنامه پخت انتخاب میکنم وقتی وسط پخت ظرفو دربیازم که از غذا خبر بگیرم دوباره ظرفو جا بندازم برنامه پخت از همونجایی که استپ شده به پختش ادامه میده نمیره از اول ولی مدل فیلیپسی که من میخواستم بخرم اینطوری بود که ظرفو درمیاوردی دیگه برنامه پخت هم تموم میشد
این مدل آزور سردکننده داره یعنی وقتی برنامه تموم میشه و خاموشش میکنی درجا خاموش نمیشه یه چهل پنجاه ثانیه ای فنش با دمای سرد میچرخه که دستگاه رو سرد کنه بعد خاموش میشه و این باعث طول عمر دستگاه میشه
مثلا تو تحقیقات من فهمیدم اون مارکی که پریزش از این دوشاخه های معمولی نباشه از اون مدلهای سه شاخه باشه (که نیاز به مبدل 3 به 2 داره ) کیفیت بهتری داره درواقع نشاندهنده اصل بودنشه و ضمن اینکه اون سه شاخه بعنوان یک نوسان گیر عمل میکنه و از دستگاه محافظت میکنه دربرابر جریان غیرطبیعی برق
یه مورد دیگه هم اینکه یه مارکهایی قدشون بلندتره مثلا همین آزور قدش از فیلیپس بلندتره و خوبیش اینه که فاصله بین المنت و صفحه لمسی بیشتره اینطوری و این باعث میشه اون صفحه لمسی خراب نشه بخاطر گرمای زیاد
ایشالا بدردتون بخوره بخرین و بسلامتی استفاده کنید