2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

200 بازدید | 24 پست

سلام خانوما . لطفا یه اسم خوب ک خز نباشه پیشنهاد بدین . از بین اینا هم بگین کودومش خوبه 

السا/ آترین / آدرینا / آلما/ آماندا/ اناشید / اندیا / پرتو / دنیز / رکسان / رونیا / رایکا / روناک/ رونیکا / سلین / سلینا / شمیم / شیده / گلسا /لیدا / وندا / ویدا .....

واسه خودم میخام یه اسمی ک ب دختر بیست ساله بخوره . مرسی

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بنظرگ‌ رستا خیلی قشنگه هم ب نی نی ها میاد هم  ب ۲۰ساله ها هم کیوت و  هم مستقل  ...

ن مذهبی نمیخام  عزیزم دلم میخام بروز باشه اسمم سپیدس اصن راضی نیستم

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...
اسم خودت چیه 

سپیده

نجوا  نوا تِدا مَهدا مَها حنا نیکی

مرسی گلم