2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوقلو باردار شدم هرشب دوتا خوردمو یدونه امپوا ازاد سازی زدم 

سلام عزیزم خوبین.میشه بگید لتروزول خارجی میگرفتین یاایرانی؟من میگیرم تو یه ورق ۱۰تا قرصه و ۹ تومن میگیرم میخوام بدونم شما کدومو استفاده کردین؟دوقلوهاتون جنسیتشون چیه؟رژیمم داشتین؟

من دوقلو باردار شدم هرشب دوتا خوردمو یدونه امپوا ازاد سازی زدم 

متاسفن الان دیدم دوقلوهاتو ا دست دادی عزیزم.اگه میشه یکم توضیح بدین چکارا کردین.چون منم خیلی دوقلو دوس دارم واینکه میخوام پسر باشه

سلام عزیزم خوبین.میشه بگید لتروزول خارجی میگرفتین یاایرانی؟من میگیرم تو یه ورق ۱۰تا قرصه و ۹ تومن می ...

سلام همون ایرانی میخریدم جنسشون دختر و پسر بود . رژیم هم نداشتم دوتا فولیکول داشتم که دوتاشم گرفت . کار خاصی هم نکرده بودم واسه دوقلو شدن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد