2789

۱۷اسفند پری شدم و الان ۱۰ پری میشم یا۱۶فروردین 

قبل این دوماه که پری هام بهم ریخت دوره هام ۲۸روزه بود به خاطر قرص ضد بارداری بهم ریخت 

من بعد تموم شدن پری اقدام کردم تا یک فروردین یک روز درمیان به نظرتون تو دوره بیست دو روزه تخمک گذاری اتفاق میوفته دیشب از پله ها تند اومدم بالا زیر شکمم درد میکرد احتمال داره باردار باشم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
من آمپول زدم  روز هشتم هستم  زیر دلم درد می‌کنه  خدا کنه هر دو باردار باشیم

انشاالله عزیزم چند وقته اقدامی

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشم برای شفا و عاقبت بخیری محمدرضا برادرم صلوات بفرستین،ان شاالله حاجت روا بشین

حتماً بروی چشم

من موعدم ۱۵ هستم 

منم ۱۶است اگه  پری نشم چون پری عام بهم ریخته شاید ۱۰باشه 

انشاالله باردار بودی بیا بگو خوشحال میشم برات