2777
2789

سلام خانما امیدوارم ک خوب و خوش باشین 

کسی خرید اینترنتی از قشم کرده؟ 

تموم پیجای اینستگرامی قشم کت های جینو زده 190یا هم150 چون از چین میارن 

کسی از اینا خرید کرده؟؟ واقعیه؟ اخه ی پیج نیست ک بگم کلاهبرداریه 

من از زیپ انلاین قشم  خریدم فرستاد اما خیلی طول کشید ۱۲ روز اینا کشید 

و اینکه اصلا سایز بندی هم مشخص نکرده بود لباس برام فوق العاده گشاد بود😐

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی خریدی؟ کت جین بود؟   و اینکه میشه ایدی پیجشو بنویسی

نه عزیز کت کتان و جین وارداتی هم داشت من از این شومیز کبریتی ها گرفتم ازش 

ولی میگم اصلا جدول سایز بندی نداره که بفهمی کدوم مناسبته 

سایتشون  رو فارسی  سرچ بزنید تو گوگل 

زیپ انلاین  

یا

ziponline .ir 

اینستاشون هم همون ziponline باید باشه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

خودم از آنلاین شاپای قشم بیشتر آرایشی بهداشتی میخرم قیمتاشون خوبه اصلم هست 

تنها ایرادی که میشه گرفت دیرکردشه ، چون قشم اگه اشتباه نکم پست ندارن و تا به اولین اداره پست تحویل بدن زمانبره و اکثر خریدام در سریع ترین حالت ممکن از ۱۵ روز به اونور زمان می‌بره تا به دستم برسه

خودم از آنلاین شاپای قشم بیشتر آرایشی بهداشتی میخرم قیمتاشون خوبه اصلم هست  تنها ایرادی که میش ...

عزیزم میشه آیدی  پیجای ارایشی  یا چیزای دیگه ک ازشون خرید کردیو بهم بگی ؟ منظورم از قشم 

نه عزیز کت کتان و جین وارداتی هم داشت من از این شومیز کبریتی ها گرفتم ازش  ولی میگم اصلا جدول ...

پس اونوقت نمیشه خرید ک ی وقت کوچیک میشه چیکار کنم  دستم‌مبمونه

پس اونوقت نمیشه خرید ک ی وقت کوچیک میشه چیکار کنم  دستم‌مبمونه

من دادم خیاطی تنگش کنه🤦🏻‍♀️

سلام و درود به همه ،دوستان من قبل از عید از زیپ انلاین قشم خرید کردم کد رهگیری بهم ندادن فقط یه لینک فرستادن که وضعیت سفارشم و نشون میده و یه شماره ۶ رقمی تو لینک  همون قبل از عید زده به پست تحویل داده شده هنوزم بسته به دستم نرسیده و تلفن هم که مال پشتیبانی هست جواب نمیدن بنظرتون دلیلش چیه کسی ازشون خرید کرده