2777
2789
عنوان

از دو هفته پیش دنیا روی سرم اوار شد

2977 بازدید | 93 پست

حدودا دو هفته پیش بدون هیچ پیش آگهی یا نشانه و علامت قبلی، شوهرم رفتارش عجیب و غریب شد. که بعدا فهمیدیم وارد فاز مانیا شده و براش تشخیص دوقطبی دادن. الان روزی یه مشت دارو میخورده با وجود مشکلات قلبی که از قبل داشت. من موندم و دو تا بچه و یه روحیه داغون و افسرده. احساس میکنم بین زمین و آسمون توی سیاهی مطلق گیر کردم.

به من بگین چه کنم؟ چه جوری دوام بیارم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن هستی تشخیص درست بوده

نمیدونم. واقعا نمیدونم

شوهرم ۴۳ سالشه و هیچ سابقه ژنتیکی ندارن. ولی رفتارایی که نشون میداد دقیقا فاز شیدایی دوقطبی بود. از چندین ماه قبل، خیلی زیاد قهوه میخورد. در حد روزی ۵، ۶ تا اسپرسو دوبل. نمیدونم تاثیر داشته یا نه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ینی چی  چجوری شده رفتارش؟

یهو سرخوش شد. پول پاشی میکرد. داروهای قلبشو گذاشت کنار. فکر میکرد آدم برگزیده ای هست و ...

چه شرایط سختی... اگه قصدتون ادامه زندگی با همسرتون هست که باید این بیماری و شرایط ايشون را بپذیرید که کار آسونی نیست. از مراحل مختلفی عبور می کنید مثل باور نکردن، خشم، افسردگی و در نهایت می پذیرید و ارام میشید...سعی کنید اگاهیتون را از این بیماری بالا ببرید و مراقب حال روحی خودتون باشید

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نمیدونم. واقعا نمیدونم شوهرم ۴۳ سالشه و هیچ سابقه ژنتیکی ندارن. ولی رفتارایی که نشون میداد دقیقا فا ...

نزار قهوه بخوره علائم را تشدید میکنه ،قرصاشو مرتب بخوره ،قرصاش باعث چاقی میشه احتمالا اگه بفهمه ممکنه قطع کنه 

الان چیکار میکنه مگه  مگه با قرص و دارو خوب نمیشه

الان دارو میخوره. دقیقا روزی یه مشت دارو. تا کی میشه این حجم دارو خورد؟ کبد و کلیه اش داغون میشه. از اونطرف بخاطر داروها گیج و منگ هست انگار. میگه انگار هیچی توی سرم نیست