2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی چنتا بچه داری؟

اگ خودت خونه داری

بگو مستاجرت زودتر بلن شه

شغل داری،ماشین داری ،یکمم از ارث مادرت بهت می رسه

ازاین لحاظ راحتی

غرورتو بزار زیر پات وبرو ب اون اقا زنگ یا پیم بده

ی مدت صیغه شین دوباره شناسنامتو خط خطی نکن

اگ باهم ساختین ازدواج میکنید

از طرفی مگ‌مهر طلاق تو شناسنامه شوهرتون نخورده؟؟

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

خیانت توضیح  وتوجیح نداره  ولی اینکه جسارت وشهادت جداشدن رو پیدا کردی واعصاب  خودتو راحت کردی خوبه ولی کارما  وحق اون‌شوهر  مطمنم  میاد سراغت یا شایدم‌نیاد کی می دونه فردا  چ اتفاقی  می افته 😢😢😢

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
خیانت توضیح  وتوجیح نداره  ولی اینکه جسارت وشهادت جداشدن رو پیدا کردی واعصاب  خودتو ر ...

من خودمم اعتقاد دارم هرکی بدی کنه سزاشو میبینه اما واقعا من چیکار کنم الان بشینم ب یکی که دوسش ندارم زندگی کنم هم اون داره زجر میکشه هم من

اسی چنتا بچه داری؟ اگ خودت خونه داری بگو مستاجرت زودتر بلن شه شغل داری،ماشین داری ،یکمم از ارث ما ...

دوتا بچه دارم آره میتاجرمم گفتم بلند شه به اون اقام خیلی دوس دارم زنگ بزنم غرورم اجازه نمیده میترسم با کسی باشه

ب نظرم  تو الانم داری تقاص پس میدی  ولی فقط خودتو زدی ب نفهمی

تقاص چی ؟ من که سالهاس با کسی که دوسش ندارم زندگی کردم هر چی هم گفت صدام در نیومد چیکار کنم وقتی طرفو واقعا دوس ندارم گناهم چیه بشینم تا آخر تحمل کنم اونم داره اذیت میشه البته میدونم من اول اشتباه کردم و انتخابم درست نبوده