2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد نیوکاسل تحقیق کنید ببینید علایمش رو داره یا نه 

میگم شما تخصصتون چیه؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من مرغ عشق رو نمیدونم مرغ و جوجه بزرگ کردم  تو مرغ ها این نشونه نیوکاسله

و متاسفانه ۹۰ درصد میمیرن 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
میگم شما تخصصتون چیه؟؟؟

توی تاپیک کنترل پنل پزشکی توضیح کامل دادم 

پزشک عمومی و متخصص ژنتیک هستم 

منتها برای تخصص به جای تحصیل در رشته های تخصصی علوم بالینی ، توی رشته ی  دوره علوم پایه پزشکی ( ژنتیک پزشکی تحصیل کردم ) 

پزشکی که توی علوم بالینی تخصص بگیره بهش میگن متخصص قلب و عروق یا متخصص مغز و .‌‌....

اما پزشکی که تخصص علوم پایه رو بگیره بهش میگن پزشک md و مثلا Ph.D

چون علوم پایه رو میشه بدون مدرک دکترای حرفه ای پزشکی هم اخذ کنی برای همین تاکید میکنن md هستند و مدرک دکترای درمان پزشکی رو دارن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
توی تاپیک کنترل پنل پزشکی توضیح کامل دادم  پزشک عمومی هستم  منتها برای تخصص به جای تحصیل ...

چه خوب موفق باشی 🥰🥰

کاملا جامع و دقیق توضیع دادی 😂😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴