2777
2789
عنوان

کی گفته خانم ها سربازی نمیرن؟

204 بازدید | 5 پست

من تو این یه سال که اینجام فهمیدم دخترا بعد ازدواج انگار سربازی میرن😂

مادر شوهر میشه فرمانده

خواهر شوهر میشه جانشین فرمانده

پدرشوهر میشه حراست و عقیدتی

جاری هم میشه افسر نگهبان

شوهرم مبشه عین مادر سرباز که همش از سختی خدمت بهش گله میکنه و غر میزنه بهش😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال 

کسی که خوار شوهر نداشته باشه چی

مقامات سربازی بهم میخوره که

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

معلوم تو از اون عروسایی هستی که پادگان و سربازی هم نمیتونه از پس تو بر بیاد😂

نه والا مظلومم ولی اخلاقم شبیه خانم امیرجلالیه

ولی بسی کنجکاو😂😂😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤