2777
2789

تاحالا هرکی اینجا یا جای دیگه دیدم، از نظرشون خواستگاری همون پیشنهاد برای ازدواج بوده

حتی خیلی مردا هم با همین دیدگاه میان خواستگاری(قبلا هم دوستی نبوده)

همه مون هم خیلیا دیدیم ک اینجا میان میگن بین این خواستگارا کدوم بهتره تا انتخاب کنم(روی صحبتم با هیچ کاربری ای نیست)

جالبه ک ۱۰۰ درصد کسایی هم ک دیدن میان ۱۰ خط از شغل پسرو باباش و مال و منالش صحبت میکنن، آخرشم ی نیم خط مینویسن «اخلاقشم خوبه»

مگه نباید همدیگه رو بشناسید؟ واقعاً چجوری میشه تو این دوره زمونه اینجوری ازدواج کرد

من خودمم مخالف دوستی ام، ولی دیگه خیلی مسخرست ک تو جلسه خواستگاری باید نیم ساعته طرف مقابلته بشناسی🤕

بنظرم خواستگاری(حتی از نوع سنتی اش) باید برای این باشه ک دونفر آشنا شن و اگه توی چیزای اولیه اوکی بودن، حداقل ی ۳ یا ۴ ماهی رو رفت و آمد کنن تا همو بشناسن و بعد از این چندماه ب بله دادن فکر کنن، ن اینکه از همون اول...

شما نظرتون چیه؟

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو هوا ازدواج کردن وگرنه آمار طلاق این نبود

واقعاً

کسی ک میاد خواستگاری خونه دختر، مهمونه، ی مهمون خیلی طبیعیه مودبانه صحبت کنه

بعد بعضیا اینو میذارن رو حساب اینکه اخلاقش خوبه🤷💔

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
واقعاً کسی ک میاد خواستگاری خونه دختر، مهمونه، ی مهمون خیلی طبیعیه مودبانه صحبت کنه بعد بعضیا اینو ...

چی بگم والا

زرتی هم عقد میکنت لامصبا

اصلا نمیذارن ببینن طرف کیه

زرتی هم رابطه

والا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
میدونم الان میخورنم ولی مسخره تر از ازدواج سنتی نداریم به نظرم

من خودمم موافق ازدواج سنتی ام

ولی بنظرم باید اصلاح بشه 

البته اینا نظر شخصیمه و شاید برا ینفر دیگه دوستی راه بهتری باشه

بببن ما یه  مورد داشتیم هفت هشت سال پسره با اون خانواده زندگی کرد به محض اینکه رفت خونه خودش اص ...

واقعاً شانس نیست

۷ سال تایم زیادیه برای ی رابطه، خب معلومه ک طرفین رابطه نمیتونن تمام هفت سال همدیگه رو ارزیابی کنن و بسنجن

من خودمم موافق ازدواج سنتی ام ولی بنظرم باید اصلاح بشه  البته اینا نظر شخصیمه و شاید برا ینفر ...

عزیزم ازدواج سنتی یعنی اصلا بهتره نگم ولش کن

برو تحقیق کن ببینی ازدواج سنتی دقیقا چیه بعد بگو موافقی یا مخالف

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میتونن صیغه کنن خو

اصلا صیغه اینا مهم نیست

منظورم اینه بهم دیگه هیچ فرصتی برای شناخت نمیدن و فقط میخوان از روی شغل پسر و وضعیت مالیش بشناسن و باهاش ازدواج کنن

واقعاً شانس نیست ۷ سال تایم زیادیه برای ی رابطه، خب معلومه ک طرفین رابطه نمیتونن تمام هفت سال همدیگ ...

با همه مودب ومهربون بود خیلی زیاد ولی بازنش اصلا یه جور عجیب رفتار میکرد