2777
2789

دوساله با ینفر از یه شهر دیگه دوست شدم مجازی خیلی دختر خوب و مهربونی بود. پیش مامانم کلی تعریفش دادم و... 

یک هفته پیش گفت میخواد بیاد شهر ما مامانم گفت دعوتش کن بیاد خونه ما بمونه 

خلاصه بهش گفتم گفت نه دوس ندارم زحمت بدم و کلی تعارف کرد منم اصرار آخرش قبول کرد 

دو روزه که اومده

یجوری حرف میزنه انگار عقده دنیا رو داره😐

ب شدت لوسهههه خدایا دیگه نمیتونم تحملش کنم چیکار کنم زودتر بره 

دیروز داشتم ازش پذیرایی میکردم شربت آلبالو و پرتقال گرفتم جلوش یجوری نگام کرد 

گفتم چیزی شده؟ گفت من شربت آناناس فقط میخورم ندارین؟ 

گفتم نه متاسفانه میخوای برم بگیرم 

خیلی پررو گفت آره خیلی هوس کردم 

حالا این ب کنار امروز صب بیدار شده بود با اینکه خودش لوازم آرایشی اورده بود با خودش

از کرم پودرم زد گفت وااای چقد روشنه ب پوست من نمیاد دیگه نداری؟

گفتم نه من از همین استفاده میکنم فقط. چیزی نگفت

بعد ریملمو برداشت گفت عه کالیستا 

اسنس صورتی نداری؟ (درحالی که خودش تو کیفش داشت) گفتم نه گفت وااای شما که هیچی ندارین چطوری زندگی میکنین آخه😐🌝

رفتم تو اتاق دیدم مامانم داره گریه میکنه گفتم چیشده گفتم

دوستت بهم گفته شما چقد چاقی یکم لاغر شو تو عکست خوشگلتر بودی

باورم نمیشه این همونی باشه که من جلو مامانم کلی تعریفش دادم 

دوباره رفتم حموم اومدم دیدم میز طراحیمو به گند کشیده هرچی رنگ بود ریخته بود رو میز گفتم این چرا اینجوری شده گفت ببخشید تقصیر خودت بود رنگاتو بد گذاشته بودی درشون باز بود دستم خورد ریختن😭😭 خودشم میدونست میفهمم دروغ میگه

خیلی ناراحتم خدایا این کیه دیگه..💔 چیکار کنم بدون اینکه ناراحت شه بره از اینجا خسته شدیم واقعا تو این ۲ روز 

مامانم هربار که غذا درست کرد این دختره عقده ای گفت اینو ندارین اونو ندارین 

هر پنج دیقه یبار گوشیمو میگیره زنگ میزنه دوست پسرش میگه گوشی خودم خرابه😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم این دخترا خانواده ندارن که تنهایی میرن مسافرت

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

دوستی که تا حالا ندیدیش رو نباید خونتون دعوت کنی آخه...

باید مدت طولانی باهاش بیرون بری میگفتی تو یه کافی شاپ یا رستوران میبینیش...

حالا عب نداره اما بنظرم یه چمدون الکی ببندین بگین یه کاری پیش اومده باید برین شهرستان...‌

مهمون تا سه روز مهمونه. بعد سه روز کم کم جلوش وسایل جمع کنید بگید می‌خوایم بریم مسافرت 

وقتی خودش رودربایستی نداره شما هم خودتونو معذب نکنید 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بنظرم قبلش باید چند بار باهاش بیرون میرفتی بعد خونتون دعوتش میکردی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خب چرا جواب نمیدی؟ بگی شربت نداریم حالا عصری رفتی بیرون بخر! من با همین ریمل کارم راه میفته تو چطوری اومدی سفر اینا رو نیاوردی؟ بعدم کلا از خونه بندازیش بیرون تا چارتا چیزم ندزدیده ببره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.