2777
2789
عنوان

با داداشم چی کار کنم؟ لطفا بیاین

358 بازدید | 9 پست

لطفا بخونین و کمک کنین🥺🙏

سلام.یه داداش دارم هفت سال ازم کوچیکتره.  داداشم حدودا۹سالشه خیلی مهربون و سادس. ولی بعضی رفتارای بدی رو داره و اذیتم می کنه منم عصبانی می شم و این تاثیر بدی روش می ذاره توفامیل هم چون ساده اس شخصیتش خرد شده. هفت ماهه به دنیا اومده و  بچگی بیش فعالی داشته. 

لطفا پیشنهاد روانپزشک و دکتر رو ندین چون می دونم همه چی به خودمون وابسته است الان هم بیش فعالیش خیلی کم شده و تحت تاثیر تربیت نادرست کلا شخصیت بچه پایمال شده. به خدا از همه بچه ها اروم تره ولی چون سادس و سیاست نداره همیشه همه تقصیرا گردن این میوفته🥺

وقتی خانوما با طرف بابام قرار می ذاریم می ریم بیرون همه بچه هاشونو می یارن ولی داداشمو نمی بریم که مباداشلوغی کنه شخصیتشو خرد کنن😭

لطفا کمک کنین و اینم می دونم اونقد بچه خوب و نرمیه داداشم که تحت تاثیر رفتار های من قرار بگیره ولی هر دفعه نمی تونم عصبانیتمو کنترل کنم نا سزا می گم بهش بابام هم اینطوریه خرد میشه شخصیت بچه خب اصلا هم از خودش اقتدار و اعتماد بنفس نداره😭😭

سلام عزیزم

حتی اگه اینطوری شد و از دستش عصبانی شدین

بعداً باهاش حرف بزنین یا یه کاری کنین بفهمه که باهاش دوستین 

مثلاً یه کاری کرد دعواش کردین ۱ساعت یا ۴ساعت بعد باهاش حرف بزنین بهش بگین که نباید اونکارو میکردی و فلان و الان هم اشکال نداره و بیا فلان کار رو کنیم و از این جور چیزا

اینطوری هم کار اشتباه رو میفهمه هم اینکه خودش هم خوشحال میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم حتی اگه اینطوری شد و از دستش عصبانی شدین بعداً باهاش حرف بزنین یا یه کاری کنین بفهمه که ...

به همین راحتی نیست

با همچین ادمی زندگی نکردی ببینی چقد همه بی دلیل ازش نفرت دارن

نمیدونی چقدر اینکه جایگاه اجتمایی نداره پدرمادرتو ناراحت میکنه خورد شدن غرور پدرتو ندیدی

این مشکل خیلی حاده:) 

به همین راحتی نیست با همچین ادمی زندگی نکردی ببینی چقد همه بی دلیل ازش نفرت دارن نمیدونی چقدر اینک ...

درسته خودم به داداشم تذکر دادنی فکر می کنه دارم تحقیرش می کنم باهام ضد می شه. مامان یا بابا هم تذکر دادنی واقا قلبا ناراحت می شه و می بینم رفته اتاقش یواش گریه می کنه ولی دفعه بعدم به کارش ادامه می ده انگار دست خودش نیست😭💔

تازه حرف زدنی هم می گه اهان یعنی این کارو کنم می بینم من چی می گم اون چی برداشت کرده انگار اصلا نمی دونه چی می گیم

خودشم نمی دونه چه خبره. نه سالشه ولی بچه دو سه ساله بیشتر ازش می دونه

حیوونی داداشم واسش دعا کنید💕

منم اون مشکلو داشتم و دارم یعنی از دوازده سالگیم به قبل چیز خاصی یادم نمیاد انگار از اون موقع تازه شروع کردم به بزرگ شدن الانم مشکلمو می دونم دارم روی خودم کار می کنم بزرگمنش تر شم

سلام عزیزم حتی اگه اینطوری شد و از دستش عصبانی شدین بعداً باهاش حرف بزنین یا یه کاری کنین بفهمه که ...

خودم به داداشم تذکر دادنی فکر می کنه دارم تحقیرش می کنم باهام ضد می شه. مامان یا بابا هم تذکر دادنی واقا قلبا ناراحت می شه و می بینم رفته اتاقش یواش گریه می کنه ولی دفعه بعدم به کارش ادامه می ده انگار دست خودش نیست😭💔

تازه حرف زدنی هم می گه اهان یعنی این کارو کنم می بینم من چی می گم اون چی برداشت کرده انگار اصلا نمی دونه چی می گیم

خودشم نمی دونه چه خبره. نه سالشه ولی بچه دو سه ساله بیشتر ازش می دونه

حیوونی داداشم واسش دعا کنید💕